KOSTIĆ OSTAJE IZA REŠETAKA? Tužilaštvo traži da se modnom kreatoru PRODUŽI pritvor!

Autor: Tanjug

Hronika

20.07.2018

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da modnom kreatoru Darku Kostiću produži pritvor, jer je još u toku istražni postupak koji se vodi protiv njega zbog optužbi da je polno uznemiravao jednog maloletnika od 15 godina L. J, kao i mladića od 22 godine B. Š.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darko Kostić u pritvoru

Produženje pritvora je predloženo da ne bi uticao na svedoke, precizirala je za Tanjugportparolka tužilaštva Ivana Milekić.

O predlogu za pritvor odlučiće sud.

Kostiću u nedelju ističe pritvor od 30 dana koji mu je određen nakon hapšenja 22. juna. U istrazi protiv Kostića treba da se ispita još jedan svedok, kao i da se tužilaštvu dostave naložena veštačenja.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Kostić se tereti da je izvršio krivična dela polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga. On se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Slučaj maloletnika i punoletnog mladića nisu povezani.

Kostić se sumnjiči za uznemiravanje maloletnika, kome je ranije nekom prilikom dao "kamagru", a da dečak to nije znao. Kostića je prijavio za navodno polno uznemiravanje u njegovom stanu, pošto je došao da ga kreator fotografiše.

I drugi mladić B. Š. je, prema pisanju tabloida, svedočio da ga je Kostić polno uznemiravao nakon konzumiranja droge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading