JELENA SE PLAŠILA DA ĆE JE ZORAN UBITI

Autor:

Hronika

17.07.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskaz frizerke i prijateljice ubijene pevačice Jelene Marjanović, mogao bi da bude ključan za optužnicu protiv njenog supruga Zorana Marjanovića, koji je okrivljen za njenu smrt.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Svoje odlaske kod frizerke nesrećna pevačica koristila je i da joj se izjada i da otkrije mnoge mračne tajne iz svog odnosa sa Zoranom, ali i drugim Marjanovićima.

Šta je sve Jelena pričala sa prijateljicom i kakav je odgovor dala na pitanje zašto se ne razvede?

Kako se Zoran ponašao prema supruzi pred ostalima i kakav je bio u frizerskom salonu, dok je sa njima zajedno bila i mala Jana? Frizerka otkriva i kakav je bio odnos muževljeve porodice prema Jeleni, a naročito kako su se prema njoj ponašali svekar Vladimir i svekrva Zorica...

Osim ove teme, koja dugo vremena zaokuplja čitavu Srbiju, u izdanju Srpskog telegrafa za sredu, 18. jul, možete da pročitate i kakvi su rezultati sastanka predsednika Aleksandra Vučića sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom i kako je Kosovo uključeno u celu priču.

Sa druge strane, možete da vidite i koji se to Hrvat stidi ustaše Marka Perkovića Tompsona, ali i kako ratuju braća Đogani zbog trenutno najpoznatije ljubavnice u zemlji (koja je jednom ćerka, a drugom bratanica), kao i koji recept koristi Ana Sević da preboli Darka Lazića.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za sredu, 18. jul

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading