NEPROMIŠLJENA NIŠLIJKA: Majka u brushalteru krila DROGU ZA SINA u zatvoru!

Autor: alo.rs

Hronika

16.07.2018

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbeđenje Kazneno popravnog zavoda u Nišu u prethodna 24 časa u dva navrata je osujetilo unošenje narkotika osuđenicima u zatvorenom zatvorskom krugu.

RepublikaFoto: Tanjug/Ministarstvo pravde

U prvom slučaju, Nišlijka je pokušala prilikom posete sinu D. D. (30) osuđenom zbog droge da unese pet paketića narkotika.

U četiri paketića bila je popularna droga "BUP" tačnije pedesetak tableta buprenorfina, a u jendom paketiću praškasta materija za koju se sumnja da je heroin. Pripadnica službe zatvorskog obezbeđenja drogu je pronašla u brushalteru Nišlijke i slučaj odmah prijavila nadležnima.

Nekoliko sati kasnije, takođe služba obezbeđenja, je još jednom dokazala svoju budnost kada je osuđenik iz otvorenog dela, takozvani "slobodnjak" ušao u zatvoreni deo zatvora i pokušao da unese tridesetak grama marihuane narkomanima.

Reč je o osuđeniku D. P. (41) iz Dolevca koji je na višegodišnjem izdržavanju kazne zbog teških krađa.

Nišlijka i zatvorenik zbog pokušaja unošenja droge u KPZ Niš odmah su predati policiji gde im je odrđeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading