UBIJENA SRPKINJA SE KRILA U KRAGUJEVCU, A ONDA JE MUŽ DOŠAO PO NJU I UČINIO JEZIV ZLOČIN!

Autor: blic.rs

Hronika

16.07.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Vac (48), koju je zajedno sa sinom Makanijem (13) ubio suprug Mark (48), izvršivši samoubistvo nakon toga, odrasla je u Kragujevcu, a prema priči njenih prijatelja, sa 18 godina želela je da ostane da živi u Srbiji. Ali, onda se jednog dana pojavio Mark, srednjoškolska ljubav i njen budući suprug i odveo je nazad.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: ilustracija

- Ivanu i porodicu je otac odveo u Ameriku još dok je bila u osnovnoj školi. Ali, zbog gubitka posla bio je primoran da se posle nekoliko godina vrati u Kragujevac. Ivana, mlada, lepa i puna života, sa mnogo prijatelja u Los Anđelesu, normalno, htela je da se što pre vrati u SAD. Posle par godina su se i vratili. Ali, kada je napunila 18 godina odlučila je da se vrati u Kragujevac, na veliko protivljenje roditelja - priča za "Blic" jedan od Ivaninih poznanika.

 

 

On kaže da je to tada i učinila, i da su se te godine fantastično provodili.

- Sakrili smo je kod mene na placu, gde smo inače pravili svakodnevne žurke. I jednog dana došao je Mark njen budući suprug, inače poreklom Poljak i odveo je u Los Anđeles. Posle toga smo se s vremena na vreme čuli telefonom, a u poslednje vreme dopisivali preko društvenih mreža. Kad god bi došla u Kragujevac, videli bi smo se na piću, ali ništa više, jer nije mogla dugo da ostaje zbog svojih obaveza u Americi. Prošle godine mi je rekla da se razvela od Marka! Ne mogu da verujem da se dogodila ova užasna tragedija - kaže ovaj Kragujevčanin.

Policija je 13. jula u porodičnoj kući Vacovih, u mestu Redondo Bič u Kaliforniji, pronašla troje mrtvih. Fatalne metke ispalio je američki naučnik, Mark Vac (48) koji je nakon ubistva supruge i sina, izvršio samoubistvo. Prema priči komšija, Mark je imao probleme sa leđima i bio je konstantno u bolovima, koji su bili posledica saobraćajne nezgode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading