ZA NEVERICU! Ako transvestit kasapin ode u zatvor - DOBIĆE OVU BEDNU KAZNU!

Autor: Tanjug

Hronika

11.07.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do tri meseca prema Goranu Abdulovu (34) iz Beograda koji se sumnjiči da je u nedelju uveče nožem na smrt izbo nožem Marka Radovića (24) u Zemunu.

Foto: Privatna arhiva
Goran Abdulov

Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor zbog zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i zbog načina i težine posledica krivičnog dela koji su doveli uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivicnog postupka, precizirala je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu da izjave žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja, dodala je Stanković.

G.A. se tereti za krivično delo ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 15 godina zatvora.

Mediji su preneli da je G.A. transvestit i da je sa ubijenim mladićem bio u vezi.

Sumnjiči se da je Marka Radovića (24) ubio ispred njegovog stana u Ševinoj ulici, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu, ali ga je već u ponedeljak policija pronašla i uhapsila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading