STRAVIČNI DETALJI UBISTVA U ZEMUNU: Transvestit ubica (34) glumio da je trudan, Marko (24) bauljao krvav u gaćama!

Autor: Republika

Hronika

11.07.2018

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O hororu koji se dogodio u Zemunu i dalje bruji cela Srbija! Goran Abdulov (34), koji se predstavljao kao Jovana, izbo je na smrt svog dečka, studenta Marka Radovića (24) nožem od 20cm.

Foto: Printscreen/Facebook/Marko Radović
Ubijeni Marko Radović (24)

Transvestit Goran Abdulov (34), koji je u ponedeljak uhapšen zbog sumnje da je nasmrt izbo svog ljubavnika Marka Radovića (24), studenta iz Bosne, bio je patološki zaljubljen u njega i mesecima ga je proganjao pošto nije mogao da podnese njihov raskid, saznaju beogradski mediji.

Koliko daleko je Abdulov, koji se predstavljao kao Jovana, bio spreman da ide da bi Radovića zadržao pored sebe, govori i to što je on pre izvesnog vremena došao kod njega sa stomakom do zuba.

- Jednom je ta Jovana, odnosno Goran, došla sa trudničkim stomakom, raspitivala se o Marku i rekla da mu prenesemo poruku. Kada smo mu pomenuli da je bila, on se samo nasmejao i rekao: "Pustite je, ona je budaletina." Posle je više nismo viđali sa stomakom - ispričale su za Kurir Radovićeve komšije.

ZNALI SU DA JE MUŠKO

Prema njihovim rečima, transvestit je u poslednjih godinu dana često dolazio kod Marka i videlo se da je veoma zaljubljen u njihovog komšiju.

- Ta osoba se nama predstavila kao Jovana i mi smo je tako oslovljavali. Dolazila je i danju i noću. Nekada je bila obučena kao žensko, s dugom plavom kosom, nosila je kačket, uske pantalone i patike. Ponekad bi vezivala rep, a nekada je išla s puštenom kosom. Znali smo da je muškarac, jer je dolazila i u tom izdanju. Primetili smo da kada je sređena i našminkana, dođe taksijem, a kada je obučena kao dečko, onda ide autobusom - pričaju stanari iz Ševine ulice u Zemunu, u kojoj se u nedelju uveče desio zločin.

Radovićeve komšije su za Jovanu rekle da je bila vrlo nepristojna.

- Nije nam se javljala u prolazu, što smo joj i zamerili. Pored Jovane, Marka je posećivala i jedna crnka, za koju smo mislili da mu je devojka, mada sada sumnjamo da je i to muškarac. Sećamo se da mu je ranije svraćao i neki dečko - rekle su komšije.

Foto: Privatna arhiva
Goran Abdulov (34), transvestit Jovana

ZLOČIN IZ STRASTI

Stravičan zločin iz strasti u nedelju su otkrile žrtvine komšije, koje su kobne noći čule viku i lomljavu iz Radovićeve podstanarske sobe.

- Pomislili smo da se tuče s Jovanom. Kad sam izašao napolje, video sam krvavog Marka u gaćama. Krv je šikljala svuda, a on se teturao po dvorištu. Kada sam mu prišao, ugledao sam i visoku osobu, za koju sam pomislio da je Jovana, kako u ruci nosi nož od 20 centimetara i neku kesu. Mislim da je bila perika u njoj. Uplašio sam se da će me ubiti, ali je ona hladno išetala iz dvorišta, a Marko se nekako odvukao do ulice - prepričava uznemireni komšija.

- Glava mu je bila u bari. Ljudi su se okupili, stavljali smo mu peškire pod glavu, ali je samo zakrkljao, nekoliko puta udahnuo i umro. Oči su mu postale nekako prazne - kroz suze kaže sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading