ISKAZ BICIKLISTE OTERAO MARJANOVIĆA U ZATVOR: Video sam kako Zoran i Jelena silaze sa nasipa

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Zorana Marjanovića (40) ponovo je podignuta optužnica kojom se tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović (33). U optužnici u koju je Srpski telegraf imao uvid navedeni su svi dokazi, ali i iskazi svedoka na osnovu kojih se sumnja da je suprug pevačice "Granda" umešan u zločin.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović, ubijena pevačica

Blato na garderobi

Optužnica koja je u sredu dostavljena sudu dopunjena je saslušanjima male Jane (7), Zoranove i Jelenine ćerke, kao i dr Milane Š. iz Borče, koja se nekoliko minuta pre zločina dopisivala s pevačicom.

Kako saznajemo, neki od dokaza koji Marjanoviću ne idu u prilog su tragovi Jelenine krvi na zadnjem sedištu automobila kojim su se 2. aprila 2016. dovezli na nasip u Borči, kao i blato na njegovoj garderobi koje je istog sastava kao i ono u kanalu u kojem je narednog dana pronađeno masakrirano pevačicino telo.

Zoran bio nedostupan u vreme zločina, a čim je uključio telefon, pozvao suprugu

- Svim članovima porodice Marjanović u trenutku zločina mobilni telefoni su bili isključeni ili u stanju mirovanja. Zoranov telefon nije bio aktivan baš u vreme u koje je pevačica ubijena, od 16.38 do 17.04, a čim je ponovo bio dostupan, pozvao je suprugu.

Na Jeleninom telefonu, gumici za kosu i patici pronađeni su DNK tragovi koji se poklapaju s DNK muških članova porodice Marjanović - navodi se u optužnici.

Na nasipu bez deteta

Marjanoviću u korist ne ide ni iskaz bicikliste Milana Radića, koji je kobnog dana na nasipu video muškarca i ženu, ali bez deteta.

- Prvo je išao muškarac, a iza njega žena. Silazili su s nasipa, nikakvo dete nije bilo s njima. Desetak minuta kasnije, vraćao sam se istim putem, ali na nasipu nije bilo nikoga - rekao je Radić i dodao da ne može sa sigurnošću da kaže da su to bili Zoran i Jelena.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Valentina

29.06.2018 10:09

Sve ih treba zatvoriti!Sve je jasno,ne možemo ni zamisliti sa kakvim monstrumima je Jelena živela i šta je sve trpela.Žao mi je,bila je divna osoba-anđeo.

Mirelaa

14.09.2018 18:37

Neko mocan opstruira ovaj slucaj! To je sada potpuno jasno! Dve godine razvlace slucaj, i nikako da dodje do sudjenja. Strasno, strasno!