EKSKLUZIVNO! Nova optužnica za ubistvo pevačice: Marjanović KRVNIČKI MLATIO Jelenu u kanalu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više tužilaštvo u Beogradu juče je ponovo podiglo optužnicu protiv Zorana Marjanovića (40), osumnjičenog za brutalno ubistvo supruge Jelene Marjanović (33). Optužnica, kako saznajemo, dopunjena je iskazima male Jane (7), Zoranove i Jelenine ćerke, i doktorke Milane Š., koja se poslednja pre zločina dopisivala s pevačicom "Granda".

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Leš Jelene Marjanović

Marjanović se tereti da je na svirep i podmukao način usmrtio ženu, za šta mu preti kazna do 40 godina robije. U optužnici koja je predata sudu, a u koju je Srpski telegraf imao uvid, navodi se da je Marjanović najverovatnije metalnim predmetom sa osam udaraca po glavi usmrtio Jelenu u kanalu na nasipu u Borči, dok je njihova ćerka u trenutku zločina stajala na samo nekoliko metara od roditelja.

Marjanović se tereti da je na svirep i podmukao način usmrtio suprugu, za šta mu preti do 40 godina robije

- Zoran je sa suprugom i ćerkom bio na nasipu, a pevačica se spremala za džogiranje. Kad je otrčala, za njom je krenuo Zoran držeći malu Janu za ruku. On je potom ostavio dete samo, pa nasrnuo na Jelenu. Najpre ju je izbo oštrim predmetom po glavi i ruci, da bi je onda dokrajčio udarcima po glavi i polomio joj kosti lobanje. Nesrećna žena pokušavala je da se spase, a koliko se borila za život, svedoče i odbrambene povrede - navodi se u novoj optužnici.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jeleni krvnički razbijena glava

Kako se dodaje, utvrđeno je da je pevačica "Granda" neke povrede zadobila na zemlji, dok su joj smrtonosni udarci zadati u vodi kanala.

- Optuženi je mlatio Jelenu dok je stajala u vodi, ali i čučala, gubeći svest. Pretpostavlja se da je telo najmanje pet, šest sati, a moguće i više od 10, bilo u kanalu pre nego što su ga pronašli policijski psi - stoji u optužnici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ivana

28.06.2018 14:55

ko zna ko je pisao te poruke... ona se nije cula sa doktorkom. i ne postoji NIKO KO SE SA NJOM CUO NI TOG DANA, a ni prethodnog, osim majke koja je izjavila da nije sigurna. PRAVDA