UŽAS U NIŠU: Dečaka udario automobil, teško povređen

Autor: Novosti, Republika

Hronika

25.06.2018

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak star 15 godina prevezen je u ponedeljak sa teškim telesnim povredama u besvesnom stanju u Urgentni centar u Nišu nakon što je na njega naleteo auto "reno megan“ kojim je upravljao 25-godišnji Nišlija.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila u Novom Selu u Nišu, a nesrećni mladić koji je zadobio povrede glave, grudnog koša i ruku, operisan je u KC Niš.

Doktori ove medicinske ustanove još kažu i da je dečak zadobio teške telesne povrede opasne po život, a sve se dogodilo ispred isturenog odeljenja Osnovne škole "Desanka Maksimović“ u ovom niškom naselju.

U policiji kažu da se nesreća dogodila u 12:05 kada je došlo do sudara auta beogradskih registarskih tablica "renoa megan“ kojim je upravljao mladić iz okoline Niša (25), i bicikliste - dečaka (15). 


- Uzroci saobraćajnog udesa se utvrđuju – kažu u policiji.

Iz nezvaničnih izvora saznajemo da je dečak sa glavnog puta hteo da skrene u jednu od ulica kada je na njega naleteo "Reno“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading