SLUČAJ MARJANOVIĆ OPET NA POČETKU: Svedočenje Jane poljuljalo optužnicu, ali OVO SU DOKAZI protiv Zorana!

Autor: Republika

Hronika

25.06.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedočenjem male Jane (7), ćerke ubijene pevačice Jelene Krsmanović, postaje jasno da je optužnica koja je podignuta protiv njenog oca Zorana Marjanovića dovedena u pitanje i da ako tužilaštvo ne prikupi dovoljno čvrste dokaze, on može da se nađe na slobodi.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Leš Jelene Marjanović

Dve godine i dva meseca prošlo je od ubistva o kojem i dan-danas bruji čitava Srbija. Pevačica Jelena Krsmanović je brutalno ubijena udarcima metalnim predmetom u glavu 2. aprila 2016. godine oko 17 sati na nasipu u Crvenki u Borči, kada je prema tvrdnji njenog supruga Zorana Marjanovića otišla da trči. Gotovo 17 meseci činilo se da istraga tapka u mestu, a kao njene ubice spominjalo se mnogo ljudi - od misterioznog čoveka sa štapom, bicikliste do ljubavnika, da bi 15. septembra prošle godine zbog ubistva bio uhapšen njen suprug Zoran Marjanović.

Naposletku, sve je izgledalo kao da tužilaštvo ima čvrste dokaze protiv njega, što je kasnije rezultiralo i optužnicom koja je podignuta 9. februara, međutim mesec dana kasnije, Viši sud u Beogradu ju je vratio na dopunu radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, ali i kako bi u ovom slučaju svedočila i jedina osoba za koju je Zoran tvrdio da je bila s njim i pevačicom na nasipu u vreme monstruoznog ubistva - njihova tada petogodišnja ćerka Jana.

Devojčica je u četvrtak na saslušanju u tužilaštvu dovela u pitanje optužnicu koja je podignuta protiv Marjanovića tvrdeći da je sve vreme bila s njim kada je njena mama nestala.

Foto: Srpski telegraf
Jelena Marjanović

Sumnje u supruga

Da ubica pevačice može da bude lično njen suprug Zoran Marjanović, tužilaštvu i policiji ukazala su tri ključna dokaza koja su otkrivena tokom višemesečne istrage i njegova međusobna povezanost sa dokazima.

Pevačica je brutalno usred dana, oko 17 sati, ubijena sa devet udaraca metalnim predmetom u glavu. Obdukcioni nalaz ukazao je na to da se pevačica do poslednjeg daha borila sa ubicom, koji ju je namamio da siđe sa nasipa na livadu, a zatim počeo da je juri, čupa za kosu i udara šipkom u glavu sve do kanala u koji je upala, da bi je u njemu dokrajčio, piše Blic.rs. Veštačenjem mobilnih telefona Zorana Marjanovića utvrđeno je da je upravo on bio u neposrednoj blizini mesta ubistva, a kako je obrazloženo u optužnici, on je svesno isključio svoj telefon čim je stigao na nasip da bi ga ponovo uključio u 17.04 na mestu gde je bazna stanica locirala pevačicin telefon - u vreme njene smrti.

Pevačicina krv na zadnjem sedištu Marjanovićevog "mercedesa" bila je još jedan dokaz za hapšenje Marjanovića.

- DNK izolovan s naslona zadnjeg sedišta putničkog vozila marke "mercedes" pripada Jeleni Marjanović, a po svom intenzitetu odgovara jačem tragu krvi - ukazuje tužilaštvo u optužnici protiv Marjanovića.

Treći dokaz koji je ukazao na Marjanovića jeste i blato na njegovim pantalonama koje je nosio u vreme ubistva, a koje se podudaralo sa blatom na mestu zločina. Struktura blata menja se na nekoliko metara; te je blato koje je pronađeno na pevačicinoj kosi i blato sa pantalona istog sastava.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading