IZREŠETAN IZ OSVETE ZBOG POSLOVA U INOSTRANSTVU: Istraga ubistva Save Stevovića na Žarkovu

Autor:

Hronika

22.06.2018

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traga za napadačima koji su hicima iz kalašnjikova ubili Savu Stevovića (45), rodom iz Nikšića, ispred zgrade u kojoj je živeo u beogradskom naselju Žarkovo. Motiv zločina zasad nije utvrđen, a proverava se da li je Stevović eventualno likvidiran zbog poslova u inostranstvu, gde je i robijao.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

- Stevović po našim saznanjima nije bio član nijedne kriminalne ekipe. U inostranstvu je proveo više godina u zatvoru zbog razbojništva i droge. Nije isključeno da se tamo nekom zamerio, pa da je reč o osveti - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Stevovićeva supruga i sin zbog tragedije koja ih je zadesila nisu bili u stanju da daju izjave za medije. Njihova bliska rođaka kratko je rekla da je porodica u šoku.

- On jeste imao probleme u inostranstvu, ali je taj dug odužio u zatvoru. Niko nije mogao ni da nasluti tragediju - kaže rođaka.

Napadači su izrešetali Stevovića dok je sedeo u kantrimenu, pa pobegli automobilom BMW koji je ubrzo nađen zapaljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading