Ispovest rođake ubijene pevačice: MOJA JELENA NIJE UBIJENA NA NASIPU

Autor:

Hronika

23.06.2018

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Krsmanović (20), sestra ubijene pevačice "Granda", u ispovesti za Srpski telegraf kaže da je mala Jana (7) na saslušanju u tužilaštvu indirektno potvrdila da njena majka Jelena Marjanović (33) nije ubijena na nasipu u Borči.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jelena Marjanović nije ubijena na nasipu tvrdi rođaka

Krsmanovićeva smatra da je njena sestra usmrćena na nekom drugom mestu, pa bačena u kanal u kojem je telo pronađeno.

Razočarani

Jelenina ćerka je, podsetimo, u četvrtak dala izjavu o dešavanjima na nasipu 2. aprila 2016, kad je nestala njena majka. Devojčica je, kako je Srpski telegraf pisao, ispričala da je tog dana sve vreme bila uz oca Zorana Marjanovića, koji se tereti za brutalni zločin, da se od njega nije odvajala i da su zajedno tragali za pevačicom "Granda".

Krsmanovićeva je, kako kaže, razočarana što se ceo slučaj ubistva njene sestre Jelene sveo na iskaz deteta koje je u trenutku zločina imalo samo pet godina.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Teodora Krsmanović

- Razumemo zakonsko pravo Zorana Marjanovića da u odbrani koristi iskaz svoje ćerke o događajima na nasipu. Međutim, razočarani smo što se ceo postupak rekonstrukcije ubistva naše Jelene sveo na saslušanje male Jane. Razočarani smo što nije prihvaćen nijedan dokaz koji su im dostavili naši pravni zastupnici, bez obzira na to što je meni uskraćen status oštećene, zbog istine koju naša Jeca zaslužuje - kaže Krsmanovićeva.

Ona dodaje da su događaji koji su usledili posle ubistva ukazali na to da je njen pravni tim od početka bio u pravu u vezi s tim da se zločin nije desio na nasipu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kanal gde je nađena Jelena

Nađena u kanalu

- Sada je to malena Jana i potvrdila. Ne znam šta još treba da se desi, pa da pravosuđe uvidi greške koje je napravilo i okrene se postupku sa ozbiljnošću koju porodica Krsmanović, a i cela javnost Srbije očekuje - zaključila je Teodora.

Podsetimo, Jelena Marjanović je, prema tvrdnjama njenog supruga Zorana, nestala dok je džogirala na nasipu. On ju je zajedno s ćerkom Janom čekao da se vrati, da bi potom nestanak prijavio policiji.

Telo pevačice "Granda" pronađeno je sledećeg dana u kanalu na nasipu, a utvrđeno je da je Jelena usmrćena sa osam udaraca po glavi. Marjanović je uhapšen godinu i po dana posle zločina, otkad je u pritvoru.

Na potezu tužilaštvo

Sud je 9. februara ove godine podigao optužnicu protiv Marjanovića, ali je ona mesec i po dana kasnije vraćena na dopunu. Istom odlukom naloženo je i saslušanje male Jane. Sad je na potezu tužilaštvo, koje treba da donese odluku o tome da li će protiv Marjanovića ponovo biti podignuta optužnica ili će odustati od krivičnog gonjenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading