Srbin u Italiji godinama silovao pastorku - OSUĐEN NA PETOGODIŠNJU ROBIJU!

Autor: alo.rs

Hronika

20.06.2018

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Srbije P. M. (55) odveden je u zatvor u okolini Verone, nakon što je osuđen na zatvorsku kaznu od pet godina zbog višegodišnjeg silovanja svoje pastorke.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tinejdžerka godinama trpela zlostavljanje/Foto: Ilustracija

Kako su preneli italijanski mediji, P. M., radnik poreklom iz Srbije, u periodu od 2010. do 2015. seksualno je zlostavljao ćerku svoje bivše partnerke, koja ga je prijavila policiji kada je napunila 18 godina.

- Državljanin Srbije je pet godina seksualno iskorišćavao maloletnicu s kojom je živeo u istoj kući, jer je bio u emotivnoj vezi s njenom majkom. Sve dok je živeo sa njima, silovao je devojčicu i neprekidno je upozoravao da ne sme da ga prijavi policiji i pretio joj smrću. Kada je postala punoletna, devojka se odselila od napasnika i počela da živi sa dečkom, ali je P. M. ni tada nije ostavljao na miru. Nastavio je da joj preti i da je uznemirava - piše tamošnja štampa i dodaje da je žrtva 2015. smogla snage da prijavi očuha, i to zahvaljujući podršci svog dečka.

- Ispričala je policiji torturu i pakao kroz koji je prošla. Opisala je kako se očuh godinama seksualno iživljavao nad njom. Posle njene prijave, usledila je ozbiljna istraga i sudski postupak, koji je prekjuče okončan pravosnažnom presudom od pet godina robije. Osuđeni Srbin je posle izricanja presude upućen u zatvor Montorio - preneli su mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading