NESTAO POZNATI DIZAJNER: Posle prijave o obljubi, gubi se trag Darku Kostiću

Autor:

Hronika

18.06.2018

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati dizajner i modni kreator Darko Kostić nestao je posle prijave da je zlostavljao maloletnog dečaka (15).

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Darko Kostić

Kako saznaju beogradski mediji, žrtva je učesnik emisije "Neki novi klinci". Darko ga je fotografisao i za to traži novac, a kada se ispostavilo da dečak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, što je ovaj odbio. Dečak je zatim pobegao i podneo prijavu policiji na Novom Beogradu za seksualno uznemiravanje.

Policija ga je tražila na poznatim adresama, ali dizajner tamo nije pronađen, tako da se sumnja da je u bekstvu, a policija i dalje traga za njim.

Kostić je takođe prošle godine u junu priveden zbog posedovanja droge  jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemjska oznaka GHB.

Njemu je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading