DETALJI TEŠKOG UDESA NA IBARSKOJ: Poginula dva brata i dve radnice, kada je PIJANI VOZAČ naleteo na njih!

Autor:

Hronika

16.06.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginulo četiri osobe, dogodila se u mestu Mojsinje kada je na njih naleteo vozač "škode" N.J. u alkoholisanom stanju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Do nezgode je došlo kada je osumnjičeni N.J. upravljajući automobilom marke "škoda" čačanskih registarskih oznaka, usled neprilagođene brzine kretanja, sustigao i udario putničko vozilo marke "jugo" koje se kretalo ispred njega u istom smeru.

Nakon toga je vozač "škode" prešao u levu kolovoznu traku i udario direktno u vozilo iz suprotnog pravca u kojem se nalazilo 5 radnika preduzeća fabrike za preradu papira u Donjoj Trepči, koji su se vraćali iz druge smene i tom prilikom su poginula dva brata, 21. i 24. godine i dve radnice, 24. i 33. godine.

Dve osobe zadobile su teške telesne povrede opasne po život.  Lakše je povređen vozač "juga". 

Od siline udara "audi" je sleteo u kanal, dok se vozilo "škoda" okrenulo na kolovozu i udarilo u "juga" koji je sleteo van puta i udario u metalnu ogradu.  

Povređeni putnici zbrinuti su u čačanskoj bolnici. 

Osumnjičenom N. J. (39) određeno je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden nadležnom tužilaštvu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading