VALJEVAC TUKAO SVE REDOM U GRADU: Napao komunalca, pa vlasnika restorana, a sad se nije libio da udari i policajaca

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

14.06.2018

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valjevska policija uhapsila je S.Ž (20), osumnjičenog za napad na policajca D.L., kome je naneo teške telesne povrede. Ovaj mladić je u maju hapšen zbog napada na vlasnika jednog restorana u Tešnjaru, dok je u aprilu ove godine komunalnom policajcu naneo lake povrede.

RepublikaFoto: pixabay.com

Poslednji incident dogodio se noćas centru Valjeva, na Gradskom trgu, kada se S.Ž. popeo na ulični lampion, što su policiji prijavili građani. Policajac pozornik, koji je došao na lice mesta, više puta ga je upozorio da siđe sa lampiona, a kada je sišao, krenuo je da beži. Policajac je uspeo da ga stigne, međutim, S.Ž. se opirao i tom prilikom je naneo teške povrede valjevskom policajcu.

Policajac nije životno ugrožen, ali je zadobio prelom petne kosti. S.Ž. je uhapšen zbog napada na službeno lice i priveden u Osnovno tužilaštvo u Valjevo, a zatim mu je određen pritvor do 30 dana. Naši izvori navode da je uhapšeni pretio povređenom policajcu, navodeći da neće dočekati jutro i pozivao se na oca, koji živi u Šapcu.

Ovo je treći incident u poslednja tri meseca u kome je vinovnik bio S.Ž. On je, kako je policija ranije saopštila, 7. aprila u jednom ugostiteljskom objektu u Valjevu, prilikom kontrole radnog vremena, rukom udario komunalnog policajca u glavu i tako mu naneo laku telesnu povredu.

Mesec dana kasnije je u noćnim satima u staroj čaršiji Tešnjar, ispred ugostiteljskog objekta “Jefimija”, više puta udario u glavu M. P. (72), vlasnika tog restorana, samo zato što je nesrećni čovek pokušao da isparkira svoj automobile na kojem su prethodno sedeli S. Ž. i grupa njegovih drugova. Nasilnik je vlasniku “Jefimije” pesnicama polomio vilicu i zadao još nekoliko udaraca po glavi, da bi pobegao sa lica mesta nakon što je pozvana policija.

S.Ž. je uhapšen 17. maja, uz krivičnu prijavu za nanošenje teške telesne povrede i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, predat osnovnom tužiocu u Valjevu, a nakon saslušanja tada je pušten da se brani sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading