Brutalni zločin u Ćupriji: BIVŠI KIK-BOKSER UBIJEN ZBOG OSVETE?

Autor:

Hronika

08.06.2018

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za napadačima koji su hicima iz automatskog oružja izrešetali Predraga Milovanovića (35), bivšeg kik-boksera, nedaleko od njegove porodične kuće u Ćupriji. Teško ranjeni Milovanović podlegao je povredama u bolnici, a motiv zločina biće utvrđen daljom istragom.

RepublikaFoto: facebook.com
Bifši kik-bokser, Predrag Milovanović

Obračun se dogodio u četvrtak oko 23 sata u trenutku kad je Milovanović parkirao automobil i krenuo ka svom dvorištu.

- Kad je video napadače, on je pokušao da pobegne, ali bezuspešno. Protrčao je kroz svoje dvorište, a onda je uleteo u komšijsko i razvalio ogradu. Nasilnici su ga jurili, a ubrzo su ga sustigli i osuli paljbu na njega. Spasa mu nije bilo - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema njegovim rečima, ubrzo posle zločina na saslušanje su pozvane osobe bliske nastradalom mladiću kako bi se utvrdilo da li mu je neko pretio ili se nekome zamerio.

Poslednja Predragova poruka: "Ja nisam loš čovek, zaje*ao ne bih. Ali postajem sve gori jer ste tako to hteli"

- Policija je uzela snimke sa sigurnosnih kamera postavljenih na komšijskoj kući nedaleko od mesta zločina. Pretpostavlja se da će ti video-zapisi biti od koristi u identifikovanju i hapšenju ubica. Istraga ide u više pravaca, a proverava se da li je Milovanović eventualno likvidiran zbog poslova kojima se bavio - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Milovanović napadnut kada je izašao iz kola

Rodbina i prijatelji okupili su se u petak kako bi porodici nastradalog izjavili saučešće. Majka Verica Milovanović je neutešna, a ubeđena je da je njen sin likvidiran iz osvete jer se nekome zamerio.

- Mog sina je ubila istina. Bio je pravdoljubiv i nije želeo nikada da laže. Sve što je znao ispričao je i rekao istinu. Zato je i izgubio glavu - kroz suze priča majka Verica, koja nije želela da otkrije kome je i šta pričao ubijeni Predrag.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Kuća ispred koje je nađen Milovanović

Poznanici kažu da je ubijeni Milovanović svojevremeno radio u Švajcarskoj, gde je navodno bio i osuđivan. Pričalo se da je tamo ocinkario saučesnike, pa se proverava da li je eventualno likvidiran zbog toga. Milovanović je nedavno na Fejsbuk profilu ostavio upečatljivu poruku: "Ja nisam loš čovek, zaje*o ne bih. Ali postajem sve gori jer ste tako to hteli".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading