KAKO JE LIKVIDIRAN KUM LUKE BOJOVIĆA: Dve verzije ubistva na Karaburmi

Autor: Republika

Hronika

28.05.2018

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kum Luke Bojovića Vlasnik auto-perionice Dragoslav Miloradović (43) ubijen je večeras oko 20.30 časova dok je pričao mobilnim telefonom! Prema nezvaničnim informacijama sa mesta ubistva, ostoje dve verzije izvršenja ovog zločina koji se dogodio u Višnjickoj ulici na Karaburmi.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Policija obavlja uviđaj

Prema prvoj verziji događaja, Miloradović je poznavao jednog od egzekutora. Navodno su oni zastali kako bi mu se javili. Ubrzo je jedan od njih zapucao, posle čega su se udaljili sa mesta zločina.

Po drugoj verziji, ubice su mu se prikrale na motoru, a pošto su imali kacige, nije mogao da nasluti da je reč o egzekutorima. Sem toga, pričao je mobilnim telefonom, što mu je dodatno odvratilo pažnju. U tom momentu muškarac da motora je zapucao i ispalio veći broj hitaca.

Po nezvaničnim saznanjima, policija je pronašla zapaljen motor.

Policija je odmah pokrenula akciju "Vihor", a širom grada se proveravaju sumnjiva vozila.

Pojedini očevici su ispričali da su se, tokom večeri dvojica sumnjivih muškaraca motali po žbunju u okolini perionice, što može da ukaže da su imali informacije da ubijeni dolazi na ovo mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading