Nastavlja se suzbijanje korupcije: UHAPŠEN LEKAR - PRIMAO MITO!

Autor:

Hronika

26.05.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku akcije na suzbijanju korupcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su lekara specijalistu Doma zdravlja u Kruševcu V.S. (1955), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo primanje mita.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je on,  da bi izvršio pregled i uradio neophodne testove, koje je u okviru svojih službenih ovlašćenja bio obavezan da izvrši, od pacijentkinje zahtevao i primio novac u iznosu od 100 evra.

Osumnjičenom V.S. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleksandra

28.05.2018 10:28

Krusevljanka sam. Pitajte bilo kog pacijenta, cucete samo reci hvale! Covek NIKADA U ZIVOTU nije uzeo mito. Od mene nije hteo da primi ni kafu kamoli nesto vise. Covek dolazi na posao u 7 ujutru i ostaje dok ima pacijenata. Sestre pusta na pauzu, a on nastavlja da radi. Subotom dolazi da daje rezultate PAPA testa. Covek je savestan, izuzetan strucnjak i covek na prvom mestu. Ovo je cista namestaljka i marketinsko hapsenje, kako bi pravi lopovi i dalje zadrzali mesta a oni hapse najboljeg doktora u Krusevcu!

Braanko

30.05.2018 19:21

Cista namestljka. Smeta pravim lopovima! Hoce da ga sklone pa da vrsljaju kako hoce!