SUROVO UBISTVO U PODGORICI: U bašti kafića likvidiran suvlasnik diskoteke "Bigl"

Autor: rts.rs, Republika

Hronika

21.05.2018

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Kruščić, suvlasnik diskoteke "Bigl", ubijen je u pucnjavi koja se dogodila u podgoričkom naselju Stari aerodom kada je nepoznata osoba ispalila više hitaca u njega dok je sedeo u bašti jednog kafića, piše portal CdM.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Miodrag Kruščić je, kako saznaje CdM, pogođen u vilicu i lekari su se bezuspešno borili za njegov život. CdM u policiji nezvanično saznaje da se traga za "golfom" iz koga je, sumnja se, pucano.

Kruščić je ranije bio vlasnik više podgoričkih klubova.

U središtu medijske pažnje našao se 8. januara prošle godine, kada je policija izvršila ciljanu raciju u "Urban bistrou 21", gde su službenici u uniformi i civilu priveli "bezbednosno interesantne osobe": Podgoričane Stevana Stamatovića, Milića Šakovića, Bobana Vuksanovića, Miodraga i Aleksandra Jokića iz Kotora, kao i Kruščića.

Prilikom kriminalističke obrade, Kruščić je u policiji, a kasnije i u Tužilaštvu dao izjavu da je vlasnik torbice zaplenjene sa stola za kojim je sedeo, a u kojoj su pronađeni repetirani pištolj i lična dokumenta Stevana Stamatovića.

Nakon niza lažnih dojava o bombi u klubu "Bigl", ispred diskoteke se pre dva meseca dogodila eksplozija, u kojoj, na sreću, nije bilo povređenih, a pričinjena je materijalna šteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading