STRAVIČAN ZLOČIN U NIŠU: Maloletnika skinuli, pa mu gasili CIGARETE po telu!

Autor: blic.rs

Hronika

17.05.2018

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niška policija uhapsila je dvojicu mladića iz Niša starih po 19 godina koji se sumnjiče da su od jednog šesnaestogodišnjaka pokušali da iznude novac i druge dragocenosti za koje su mislili da ih je prethodono ukrao. Tokom maltretiranja, osim batina, oni su maloletnika zlostavljali i gaseći mu cigarete po telu!

RepublikaFoto: pixabay.com
Horor u Nišu

Prema nezvaničnim saznanjima, maloletnik je od njih pozajmio stotinak evra ali su oni posumnjali da je obio kuću u Nišu iz koje je ukrao vredan plen pa su ga maltretirali i zahtevali deo ukradenih dragocenosti.

- Oni su ga maltretirali, udarali po telu, skidali mu odeću i gasili cigarete po telu a sve kako bi ga prinudili da im preda deo "plena" po osnovu kamate za pozajmljeni novac. Šta je sve dečak preživeo i šta bi sve bilo teško je i zamisliti da dvojica momaka koja su ga zlostavljala nisu uhapšena - navodi naš izvor.

Dvojica osumnjičenih za pokušaj iznude policija je privela u Osnovno javno tužilaštvo, koje je nakon saslušanja predložilo da im bude određen pritvor. Ali, kako nezvanično saznajemo, umesto toga, rešenjem sudije za prethodni postupak izrečena im je samo mera zabrane prilaska zlostavljanom maloletniku a takva odluka opravdana je time da se radi o mlamlađim punoletnim licima koja nisu prethodno osuđivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading