UHVAĆENI U ŠVERCU MATERIJALA I ZAVESA!

Autor: Tanjug

Hronika

16.05.2018

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su juče na ulaznoj strani graničnog prelaza Kelebija sprečili krijumčarenje oko 1.000 metara mebl štofa i zavesa u rolnama i više od 200 odevnih predmeta.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu stigao automobil subotičkih registarskih oznaka sa prikolicom koji je od Beča do Subotice vozio 30-godišnji srpski državljanin u društvu petoro saputnika.

Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, putnici su odgovorili da imaju samo lični prtljag i polovnu veš-mašinu.

Ipak, detaljan pregled automobila pokazao je i više od toga, kada je u koferima na vrhu prikolice pronađeno skoro 200 neprijavljenih majica kratkih i dugih rukava, marke "World of Textil", oko 20 kompleta trenerki i 6 dukserica istog proizvođača.

Ipak, to nije bilo sve: na podu prikolice, ispod kofera, carinici su otkrili i oko 40 rolni tekstila na meru.

Radi se o gotovo 600 metara mebl štofa u rolnama i skoro 350 metara zavesa.

Vozač je carinicima rekao da ga je prijatelj zamolio da mu preveze "neke stare krpe" iz Austrije u Suboticu, a on, prema sopstvenoj izjavi, nije ni slutio da su to nove stvari. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading