TRAGIČNA SUDBINA PORODICE: Tetka izvršila samoubistvo, sestrić likvidiran

Autor: alo.rs

Hronika

14.05.2018

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

V. A. (57) iz Zaječara pronađena je u svom stanu s ranom na glavi, a pretpostavlja se da je izvršila samoubistvo hicem iz pištolja.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Kako Alo! saznaje, V. A. je rođena tetka Saše Stojkovića (28) zvanog Bokser, koji je pre deset godina likvidiran na gradskom bazenu, a ubica nikada nije pronađen.

U broju osam u ulici 29. novembar u Zaječaru pronađeno je telo V. A., a pored je bio pištolj, za koji nije imala dozvolu. Prvi rezultati istrage ukazuju da je reč o samoubistvu.

- Nesrećna žena je ležala na podu sa prostrelnom ranom na glavi. Pored nje je pronađen pištolj , tako da sve ukazuje na to da je izvršila samoubistvo. Na lice mesta došla je ekipa Hitne pomoći, ali ženi nije bilo spasa. Nikome nije jasno šta je moglo da krene po zlu, pa da digne ruku na sebe, jer je bila zadovoljna životom, ima sina, porodicu.... Komšije su u šoku - ispričao je izvor blizak istrazi.

RepublikaFoto: pixabay.com

Proverava se poreklo pištolja

Nesrećnu V. A. pronašla je njena majka, sa kojom je živela, i odmah pozvala Hitnu pomoć. - Bila je razvedena, a sin joj je srećno oženjen. Svi su u šoku, ne mogu da veruju da je mogla to da učini - ispričao je komšija za naš list. Obdukcija treba da utvrdi pod kojim uglom je ispaljen metak, a uporedo se proverava i poreklo pištolja. 

Kako saznaje Alo, V. A. je rođena tetka pokojnog Saše Stojkovića zvanog Bokser, koji je ubijen na otvorenom bazenu Sportsko-rekreacionog centra "Kraljevica" u Zaječaru naočigled 800 kupača.

- Zločin se dogodio 13. jula. 2008, kada je nepoznati maskiran muškarac u crnom preskočio ogradu bazena od dva i po metara, dotrčao do Boksera, koji je bio u bašti kafića, i ispalio mu tri hica u potiljak. Posle zločina se vratio istim putem, prešao preko ograde, seo na crveni motocikl i otišao u nepoznatom pravcu. Upucao ga je s dva metra razdaljine, dok je Bokser sedeo na stolici. Ubica i nalogodavac nikada nisu pronađeni, a pretpostavlja se da su pobegli u inostranstvo. Motiv je, navodno, posao sa drogom - ispričao je tada izvor blizak istrazi i dodao da je, prema nezvaničnim informacijama, sa ubicom na motociklu bila i nepoznata devojka. Zbog toga su širom Srbije traženi vozač crvenog motocikla i devojka.

Ne smeš da pišeš o Bokseru!

Posle ubistva oglasile su se ekipe lokalnih i beogradskih televizija koje su tražile zaštitu, jer su im, navodno, pretili prijatelji ubijenog da ne smeju nešta da objave u vezi ubistva. Nekima su i oduzeli kasete sa snimljenim materijalom. Opštinski sud u Zaječaru osudio je trojicu optuženih za napad na novinare na po 60 dana zatvora zbog nasilničkog ponašanja.

 Prema rečima izvora, sumnja se da je ubica bugarski državljanin i da je Bokser ubijen po nalogu bugarskih narko-bosova.

- Maskirani ubica je posle zločina najverovatnije motorociklom pobegao u Bugarsku. Nalog za ubistvo izdali su, navodno, narko-bosovi iz Bugarske kojima je dugovao novac za dve isporuke droge, a likvidirao ga je plaćeni ubica - kaže sagovornik.

Stojković je bio poznat po tučama i razbojništvu. Protiv njega je podneta i krivična prijava jer je automobilom nasrnuo na policajca. Potera za ubicom je, osim u Zaječaru, organizovana i u Beogradu, jer sumnjalo da je plaćenik viđen na raznim lokacijama u prestonici.

Telo nesrećne V. A. preneto je na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Motiv za sada nije zvanično potvrđen. Policija proverava da li samoubistvo ima bilo kakve veze sa likvidacijom njenog sestrića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading