PSIHOPATA IZ BERANJA: Ubio nerođeno dete, pa pričao na slavi da je UMRLO NA POROĐAJU!

Autor: Republika

Hronika

08.05.2018

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N.B. (42) iz sela Beranje kod Požarevca uhapšen je nakon što je brutalno pretukao nevenčanu suprugu T.M. (38), trudnicu u devetom mesecu. Od stravičnih povreda nesrećna žena je izgubila bebu i prebačena je u požarevačku bolnicu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Monstrum ubio nerođeno dete/Foto: Ilustracija

Kako javljaju mediji, nasilje se dogodilo u subotu, u kući u kojoj žive vanbračni supružnici.

- Šutirao ju je u stomak. Dan kasnije, ona se javila lekaru s jakim bolovima i konstatovane su joj teške povrede stomaka. Urađen je carski rez, ali je izvađena beba bila mrtva. Od strašnih udaraca ženi je naprsla materica - kaže izvor upućen u istragu, prenose mediji.

Proverom je utvrđeno da ova porodica ranije nije imala prijave za nasilje.

- Reč je o ljudima koji su lošijeg materijalnog stanja. N. B. je određeno zadržavanje do 48 časova, a veštačenjima će biti utvrđeno da li je beba preminula zbog prebijanja ili je možda bilo nekih problema u razvoju ploda. On će biti saslušan danas u Osnovnom tužilaštvu u Požarevcu - dodao je izvor.

Meštani Beranja kažu da je N. B. uhapšen sutradan, dok je bio na komšijskoj slavi.

- On je došao na slavu u komšiluk i svima ispričao da mu je dete umrlo na porođaju. Bio je pijan i tražio je da pije još piva i vina. Onda su ga pozvali telefonom iz policije, a potom su i došli i odveli ga, a on se nije opirao - kaže jedan komšija.

Sagovornik napominje da je N. B. i tog jutra otišao u prodavnicu, gde je takođe pričao da mu je dete umrlo.

- Rekao je prodavačici da uzme da popije nešto za pokoj duše njegovog deteta. Objasnio je da je njegovoj ženi pukao vodenjak, pa da je otišla u bolnicu i rodila mrtvorođenče - priča komšija.

Inače, N. B. je u selu kopao grobove i bio poznat kao alkoholičar, ali meštani tvrde da suprugu ranije nije tukao.

- On je nju stalno zaključavao u kuću kad ode negde. Ona nije bila psihički najbolje, pa se pričalo da po selu ide s mnogo muškaraca. Kad sam jednom došao da je pozovem, bio je otvoren prozor i ona mi je dobacila: "Skot me opet zaključao" - rekao je komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading