SAHRANJEN NIŠKI HIRURG! Bajkeri u suzama otkrili šta je rekao pred smrt

Autor: D.I.

Hronika

26.04.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je na niškom Novom groblju sahranjen dr. Aleksandar Zlatić, poznati hirurg niškog Kliničkog centra.

RepublikaFoto: ST/I.D
Velika kolona ljudi ispratila je hirurga na večni počinak

Zlatić je, da podsetimo, nastradao u saobraćajnoj nesreći u utorak naveče u selu Moravac kod Aleksinca, kada je motociklom sleteo sa kolovoza i udario u  saobraćajni znak i banderu gde je ostao na mestu mrtav.

Dr. Zlatića, danas je do večne kuće ispratilo nekoliko stotina kolega iz cele Srbije, rođaci, brojni prijatelji i družina žestokih bajkera.

- Rekao nam je, dok je častio za rešenje o docenturi i za rešenje supruzi za posao lekara, da je živeo za taj dan. Ubrzo potom seo je na svoju ,"hondu" i pojurio ka Moravcu. Njegov motocikl je za tri sekunde dostigao brzinu od 150 kilometara i tako je sleteo i udario u banderu.,"Hondu" je kupio relativno skoro i planirali smo da u nedelju idemo na Ravnu goru ali nije mu se dalo - rekao je kolega bajker.

Zvanična istraga, posle uviđaja i dalje ispituje sve okolnosti pod kojima se nesreća desila, ali nesumnjivo je da je svemu kumovala prebrza vožnja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading