(VIDEO) PREOKRET NA DORĆOLU: Eksplodirala bomba, a ne plinska boca?!

Autor: blic.rs

Hronika

26.04.2018

09:53 >> 11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radmila Leudar (78) poginula je prilikom eksplozije koja se dogodila jutros u u stambenoj zgradi na Dorćolu. U eksploziji je povređen i njen suprug Emil Leudar(78).

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Stan u kojem je eksplodirala plinska boca

Eksplozija se dogodila oko 11 sati, u stanu zgrade u Ulici Braće Baruh na broju 25a.

Prema prvim informacijama, u stanu je eksplodirala plinska boca, ali pre najnovijim nezvnaičnim saznanjima u pitanju je ipak bomba, jer je boca navodno čitava.

U trenutku eksplozije u stanu se nalazio stariji bračni par sa unukom. Oni su bili u kuhinji, dok je devojčica bila u sobi, a druga unuka bila je u školi.

Na lice mesta stigle su i kontradiverzione ekipe, a prema nezvaničnim informacijama, policija je tokom uviđaja otkrila da je plafon kuhinje pun gelera.

Radmila je poginula, dok je Emil u teškom stanju prevezen na VMA. Dete, srećom, u eksploziji nije povređeno.

- Hvala bogu pa mi dete nije povređeno - kroz suze je rekla uplakana majka nastradale žene koja takođe živi u stanu, ali je svega pet minuta ranije izašla po hleb i novine.

Vatrogasci su brzo stavili situaciju pod kontrolu, ali je onda došlo do požara u zgradi pored, na uglu ulica Braće Baruh i Mike Alasa gde se nalazi Direkcija za mere i dragocene metale.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading