OTAC MALOG RADENKA: Doktor Bojanić je MONSTRUM kome je mesto u zatvoru

Hronika

25.04.2018

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taj čovek je monstrum koji je ubio naše dete i, umesto da je u zatvoru, on je dobio dve godine da odmara - revoltirano za Srpski telegraf kaže Milan Nikodinović, otac malog Radenka, koji je od posledica preloma ruke preminuo zbog pogrešnog lečenja.

RepublikaFoto: facebook.com/Slavko Drko Jerotic
Nastradao zbog lekarske greške: Radenko Nikodinović

Naime, umesto da pošalju u zatvor dr Dobrivoja Bojanića, ortopeda iz lozničke bolnice, Lekarska komora Srbije kaznila ga je samo oduzimanjem licence, i to ne trajno već na dve godine!

- To je sramota za lekarsku komoru! Čekamo od 2016. da se završi sudski postupak i da konačno taj čovek odgovara za smrt našeg sina, a sad mu je Lekarska komora oduzela licencu samo na dve godine. Bojanić više nikada nikoga ne sme da leči, njemu licenca mora biti oduzeta trajno, a treba da je u zatvoru zbog ubistva deteta! Desiće se da kroz dve godine ponovo počne da radi i da dovede u pitanje život nekog drugog pacijenta - sa težinom u glasu priča Milan.

Milan Nikodinović: Neko za njegovu smrt mora da plati, a lekari jedni drugima čuvaju leđa

On napominje da vreme ne leči rane i da ne prođe dan da ne zaplaču i ne pomisle na svog preminulog sina.

- Neko za njegovu smrt mora da plati, a lekari jedni drugima čuvaju leđa i zato i sudski postupak ide ovako sporo - kaže neutešni otac.

Podsetimo, dr Bojanić proglašen je odgovornim zato što je u oktobru 2016. nestručno lečio prelom leve ruke osmogodišnjeg Radenka Nikodinovića iz sela Kozjak, kojem se nakon stavljanja gipsa stanje pogoršalo, pa je poslat na Institut za majku i dete u Beogradu, gde je posle nekoliko dana preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading