OPET NIŠTA OD SUĐENJA - Šarić: Ne odlažite zbog mene

Autor: M. L.

Hronika

25.04.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje klanu Darka Šarića, optuženim za šverc kokaina iz Južne Amerike u Evropu, ponovo je odloženo, ovog puta da bi se Šarićev advokat po službenoj dužnosti Goran Jovandić, upoznao sa predmetom.

RepublikaFoto: ST/M. LAZIĆ
Goran Jovandić

- Ovaj predmet ima oko 25.000 strana, oko 1.100 transkripta prisluškivanih razgovora, mnogo SMS poruka. Da bi se dobro uputio u predmet, trebalo bi mi godinu dana, Uz nadljudkse napore, treba mi šest meseci. Ja hoću svog branjenika da zastupam na najbolji mogući način i tražim odlaganje, rekao je Jovandić.

Suđenje je odloženo, ali za peti juni, tako da će Šarićev branilac imati manje od mesec i po dana da "uđe" u predmet. Svoj komentar imao je i Darko Šarić, navodni vođa narko klana.

- Ne odlažite zbog mene. Stalno se stiče utisak da se zbog mene odlaže, a to se nijednom nije dogodilo. Ne mogu ja da brinem da li su nekome otkazali bubrezi ili ima "nervozu stomaka". Otkazao sam punomoćje advokatima u znak protesta, jer ste prihvatili 1.100 razgovora Tužilaštva, a odbili ste snimke 55 razgovora moje odbrane - rekao je Šarić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading