JEZIV PRIZOR U ADI: Žena poginula dok je podizala roletnu!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

24.04.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv prizor uznemirio je stanovnike Ade kod Sente kada su videli telo komšinice E.M. (53) u lokvi krvi na betonskoj ploči iznad ulaza u zgradu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Hitna pomoć brzo stigla, ali je žena na mestu bila mrtva

Profesorka građevinskih predmeta u Srednjoj tehničkoj školi u Adi pala je kroz prozor stana na četvrtom spratu u Lenjinovoj ulici 6 u Adi, u kojem je živela sa suprugom G.M. (58), i na mestu ostala mrtva. 

Prema nezvaničnim saznanjima, nesreća se dogodio u nedelju oko 14.30, kada je žena htela da podigne zaglavljenu roletnu.

- Stala je na krevet koji je udaljen pola metra od prozora, ali je izgubila ravnotežu i pala kroz prozor. Porodica je prošle jeseni uradila izolaciju zida baš sa te strane na kojoj se nesreća i dogodila. Skinuli su mrežu za komarce, jer dimenzije starog komarnika nisu odgovarale novom prozoru. Nameravali su da stave novi, ali su to stalno odlagali. U trenutku nesreće, G.M. je prao sudove, a E.M. je otišla u sobu da se odmori. Kamo sreće da nije pokušavala da odglavi roletnu - priča komšija i dobar prijatelj porodice. 

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Nakon mirnog nedeljnog ručka, niko nije mogao da nasluti šta će se desiti. Cela Ada je u neverici posle nesreće, a najviše prve komšije. G.H. (33), komšinica sa trećeg sprata, kaže da su se uplašili zbog jake buke koja se čula.

- Mislili smo da se našem sinu nešto desilo. Sin je istrčao i rekao: "Mama, neko leži". Kada smo pogledali kroz prozor, videli smo komšinicu kako leži na betonskoj ploči. Moj muž odmah je zvao vatrogasce, koji su stigli za dva-tri minuta. Za 10 minuta je došla policija, a zatim i Hitna pomoć, ali je ona već bila mrtva - priča G.H.

E.M. je bila profesorka građevinskih predmeta u Srednjoj tehničkoj školi u Adi. Njene kolege i zaposleni su u šoku posle nesreće, zbog čega su odbili da daju bilo kakve izjave za medije. G.M. i E.M. nisu imali dece. U Adi su poznati kao druželjubive osobe. Zajedno su bili od 15. godine, a u braku su bili 28 godina. Telo E. M. odneto je na obdukciju u Novi Sad. Policija zasad isključuje mogućnost nasilne smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading