OVA REČENICA MALE JANE REŠIĆE ZLOČIN UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ!

Autor: Republika

Hronika

23.04.2018

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedočenje male Jane (7), ćerke ubijene pevačice Jelene Marjanović, biće poslednje u slučaju dopune optužnice protiv njenog oca Zorana Marjanovića za ubistvo, nakon čega će viši sud odlučivati hoće li potvrditi optužnicu.

Foto: Privatna arhiva
Jelena i mala Jana

Sedmogodišnja ćerka ubijene pevačice ne može biti saslušana sve dok joj se ne odredi staratelj, pa je zbog toga na čekanju i razmatranje dopunjene optužnice.  

- Tužilaštvo još čeka da se devojčici odredi staratelj, nakon čega će ona u njegovom prisustvu biti po peti put saslušana u slučaju ubistva njene majke. Samim tim još nije poznato kada će i hoće li uskoro njeno saslušanje biti zakazano - kaže izvor blizak istrazi.

Mala devojčica koja ove godine treba da krene u prvi razred, ponovo će proživljavati najgori mogući momenat u životu - trenutak kada je njena majka nestala. Prema rečima izvora, mala Jana je do sada ispričala da je njena mama nestala u travi kada je otišla da trči. 

- I njena vaspitačica je na svedočenju kod tužioca ispričala da je devojčica često crtala travu u vrtiću govoreći "ovo je trava gde je moja mama nestala" - navodi izvor, a prenosi pink.

Inače, njeno saslušanje usledilo je nakon što je sud sredinom marta vratio na dopunu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, okrivljenog da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu kraj Dunava, u naselju Crvenka, pored Borče. Sud je naložio dopunu istrage radi razjašnjenja stanja stvari. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading