LUKA OSTAVIO DOKAZE ZA SOBOM: Vozač bentlija šurovao sa ovim OPASNIM MOMCIMA

Autor: blic.rs

Hronika

21.04.2018

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijeni Luka Radulović (37) priznao je da je preprodavao kokain u Beogradu, a konstatovani su njegovi česti odlasci u Novi Pazar.

RepublikaFoto: instagram.com/lukaaradulovic
Luka Radovanović ostavio fotografije na Fejsbuku koje mogu da posluže kao novi dokazi

On u sporazumnom priznanju zbog koga je osuđen na tri godine nije otkrio od koga je nabavljao kokain koji je preprodao dvojici saučesnika sa kojima je uhapšen.

Na svojim Fejsbuk stranicama Radulović je često objavljivao slike iz Novog Pazara i sa ljudima sa kojima se tamo viđao. Jedan od njih je poznati Novopazarac Ertan Zverotić (38) zvani Hajduk, estradni menadžer i suvlasnik novopazarske diskoteke HR, sa kojim se ubijeni Radulović često družio i zvao ga "moj brat". Zverotić nije hapšen zbog droge, ali jeste zbog brutalnog napada nožem i zbog pucnjave na policajce.

Kraljevačka policija uhapsila je Zverotića 5. aprila 2015. jer je u hotelu "Tehnograd" u Kraljevu, nakon kraće svađe i tuče, od usne do uveta isekao Milena Stojkovića (46). Prema prvim policijskim podacima, sve se odigralo oko ponoći, kada su se potukli Zverotić i Stojković, kum porodice koja je slavila punoletstvo. Zverotić je savladao Stojkovića, izvadio nož i isekao ga od usne do uveta.

RepublikaFoto: facebook/ Luka Radulovic

- Nakon što ga je isekao nožem, Zverotić je pokušao sa pevačem, koji je takođe iz Novog Pazara, da automobilom pobegne ka Vrnjačkoj Banji. Međutim, brzom reakcijom interventne policije, uhapšeni su pre Vrnjačke Banje - rekli su u policiji.

Zverotić je uhapšen nakon što je 6. septembra 2017. pucano na policajca Dragan Čekanovića (30) dok je patrolirao Ulicom Stefana Nemanje u Novom Pazaru u 20 sati uveče. Tada je uhapšen Dženan Kačar (34), koji je okrivljen da je pucao na policajca, ali i Zverotić koji je sedeo sa njim u bašti kafića odakle je pucao.

Nakon što je pucao, Kačar je iskoristio opštu pometnju i pištolj dao R. F. (43) rekavši mu da ga negde odnese i sakrije. Kada su stigle patrole policije, ispričao im je da je iz automobila u pokretu pucano na njega, a da je slučajno pogođen policajac. Njegovu priču pokušali su da potvrde Zverotić i F. S. (33), koji su sedeli s njim za stolom.

RepublikaFoto: Republika.rs

Kakvu su sve saradnju Zverotić i ubijeni Radulović imali, nije poznato. Radulović takođe ima debeo policijski dosije u Srbiji. Osim oktobra 2017, kada je uhapšen i osuđen zbog kokaina po sporazumu o priznanju krivice, hapšen je zbog droge i 2016. Tada je kod njega pronađeno 10 grama takođe kokaina. I pre toga su mu pisane krivične prijave zbog sumnje da je posedovao i preprodavao drogu, ali i zbog razbojništva i nasilničkog ponašanja. Radulović je bio drogiran kada je vozio "bentli" kojim je presekao kolonu vozila Aleksandra Vučića, jer je analizom krvi utvrđeno da je bio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Inače, Radulovićevo legalno zanimanje bilo je da radi kao obezbeđenje brojnih estradnih klubova i diskoteka. Bio je zaposlen u agenciji za obezbeđenje čiji je vlasnik ultimat fajter Dušan Panajotović, koji je hapšen zbog pokušaja ubistva, a pravosnažno je osuđen zbog iznude i nedozvoljenog držanja oružja.

 

 

Zverotić je suvlasnik novopazarske diskoteke HR sa svojim prijateljem Senadom Aguševićem zvanim Rus. Diskoteka je dobila ime po početnim slovima njihovih nadimaka. Zverotić je ranije spominjan i kao vlasnik poznatih estradnih mesta i u Beogradu kao što su "Kabare rouz" i splav "Džejms"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading