HOROR NA ŠKOLSKOM IZLETU: Rotvajler napao dečaka - skinuo mu KOŽU S GRUDI!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

21.04.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik L. Đ. (9) iz Osnovne škole "Andra Savčić" u Valjevu zadobio je juče povrede grudnog koša kada ga je rotvajler napao u parku u valjevskom naselju Peti puk! Policija je odmah nakon incidenta privela Svetlanu J. (48), vlasnicu psa, zbog izazivanja opšte opasnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Horor u Valjevu

Kako saznaje "Alo!", dečak je sa nastavnicima i učenicima škole oko 9 sati bio na stadionu Sportskog centra "Peti puk", gde se juče održavao školski sportski dan. 

- Učenici Osnovne škole "Andra Savčić" bili su na stadionu, gde su se takmičili u atletskim disciplinama. Dečak je sa grupom drugara bio u parku, kod ulaza u stadion. U tom trenutku je pored njih prošla žena sa rotvajlerom na povocu. Pas nije imao zaštitnu korpu na njušci i odjednom je skočio na dete. Zubima ga je zgrabio za grudi. Dečak se prestravio, vrisnuo je, a vlasnica je počela da vuče psa da bi ga odvojila od deteta. Sreća je da je pas poslušao naredbu i pustio dete iz čeljusti - kaže naš sagovornik i dodaje da je pas dva puta ujeo dečaka i otkinuo mu kožu, ali da su povrede lakše.

RepublikaFoto: pixabay.com

- Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla dečaka u Urgentni centar. Lekari su ga zbrinuli, očistili su mu i zavili ranu, nakon čega je pušten na kućno lečenje. Dečak je na sebi imao dve majice, koje su ublažile ujed - kaže izvor "Alo!"-a i dodaje da je dečakova učiteljica odmah obavestila roditelje o nemilom događaju.

Kako nezvanično saznaje "Alo!", povređeni dečak od straha nije znao šta se dogodilo, a zahvaljujući njegovim drugovima, policija je identifikovala vlasnicu psa.

- On je bio prestravljen, tresao se i plakao. Rekao je da se sve desilo brzo i da nije video odakle je došao pas, niti kako izgleda. Njegovi drugovi su videla ženu koja je vodila ljubimca i prepoznali su crnog rotvajlera. Policija je obavila razgovor sa njom i privela je u policijsku stanicu, posle čega je upućena u Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu - kaže sagovornik i ističe da su deca ispričala da L. Đ. ničim nije provocirao psa, niti mu je prilazio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading