NAJNOVIJE OTKRIĆE: ZORANA I JELENU IPAK VIDEO JEDAN ČOVEK NA DAN UBISTVA NA NASIPU!

Autor: Republika

Hronika

20.04.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo jedno svedočenje direktno je ukazalo na povezanost Zorana Marjanovića sa ubistvom supruge - saslušanje bicikliste iz Borče.

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

U optužnici koja je početkom februara podignuta protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović, 2. aprila 2016. godine, stoji da je od 14 svedoka koji su pozvani u tužilaštvo da da izjavu o smrti pevačice, tek pet pomoglo tužilaštvu u daljoj istrazi - Vid S., meštanin iz Crvenke, Teodora Krsmanović, sestra ubijene pevačice, Zorica Gemović i Nora Rakić Karleuša, prijateljice pevačice, kao i Milan R., biciklista iz Borče. Ipak, glavni svedok u ovom slučaju jeste Milan R., čovek koji je video Jelenu i Zorana na nasipu oko 17 sati, tog kobnog 2. aprila.

Naime, ovaj biciklista kretao se asfaltnim putem koji je paralelan sa nasipom na kojem je Jelena trčala. Kako je objasnio, nasip se nalazio sa njegove leve strane i tog 2. aprila on je imao jasan pregled - na njive, kanal, pa potom nasip. Prema njegovim rečima, na jednoj trećini razdaljine od rampe - šljunkara gledano ka Crvenki uočio muškarca i ženu kako se spuštaju niz nasip.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

- Dok sam se vozio prema Crvenki imao sam tri telefonska razgovora - ovo vam govorim zbog toga što sam uvek zaustavljao bicikl i telefonirao. Negde oko 17.05 i 17.10 ja sam video muškarca i ženu kako se spuštaju niz nasip. Muškarac je imao na sebi tamnije maskirne pantalone, dvobojne, zelene i crne, a gore je imao crnu jaknu srednje dužine. On je bio okrenut licem prema meni prilikom spuštanja niz nasip i ja nisam mogao da vidim kakvu je kosu imao. Iza njega je išla ženska osoba, ona je silazila sa boka, levom nogom napred. Oni su se nalazili na metar i po do dva jedno iza drugog tako da sa moje tačke gledišta kolena ove ženske osobe su bila u nivou glave muškarca koji se spuštao ispred nje. Pošto sam ponovo pogledao ka te dve osobe, ja sam primetio da ta ženska osoba ima tamniju kosu srednje dužine do polovine plećke - ispričao je Milan R. tužiocu, a preneo je blic.rs., i napomenuo da muškarca i ženu nije video da su hodali nasipom, nego tek kada su silazili sa nasipa, a da tom prilikom nije video nikog drugog, uključujući i bilo kakvo dete.

Međutim, tužilac u optužnici navodi, da kada se uzme u obzir nalaz i mišljenje stalnog sudskog veštaka koji je analizirao zadržane snimke sigurnosnih kamera na kući sa puta za Crvenku i na autobusu sa linije 104, proizilazi da se biciklista na mestu gde je mogao da ugleda muškarca i ženu nalazio u 16.58 sati, odnosno u 17.00, i da je samim tim gotovo sigurno video Zorana i Jelenu.

- Iz toga na nesumnjiv način proizilazi da je ugledao upravo Zorana i Jelenu, i to upravo i neposredno pre ponovnog uključenja Zoranovog telefona u 17.04 i Jeleninog ulaska u poslednju baznu stanicu u kojoj se njen telefon nalazio, što je sve bilo neposredno pre njenog ubistva, iz čega jasno proizilazi da su se u blizini mesta na kojem je pronađeno beživotno telo Jelene Krsmanović nalazili samo pokojna pevačica i njen suprug - zaključak je tužioca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mila

21.04.2018 04:02

Ako je Zoran rekao da je Jelena trcala a svedok nije video trcanje i jurnjavu i vrisku nego mirno spuštanje muskarca ispred zene iza ledja muskarca, znaci da je Zoran lagao da je tog dana Jelena trcala, ovo je svedocenje o iznesenoj lazi da je tog dana Jelena trcala i nista vise, I da li je uopste ta osoba Jelena tog dana iza muskarca vidjenog je pitanje.