(FOTO) VOZAČ BENTLIJA KOJI JE UGROZIO VUČIĆEV ŽIVOT: Evo ko je ubijeni Luka Radulović!

Autor:

Hronika

18.04.2018

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Radulović (37), ubijen je noćas kod Brankovog mosta. On je osumnjičen da je ugrozio bezbednost Aleksandra Vučića kada je presekao predsedničku kolonu vozila, tereti se da je bio vođa grupe dilera kokaina.

RepublikaFoto: instagram.com/lukaaradulovic
Luka Radulović, vozač bentlija

Radulović se tereti da je organizovao grupu čiji su pripadnici takođe uhapšeni A. M. (46) iz Stare Pazove, N. S. (43) iz Beograda i M. G. (30) iz Banatskog Brestovca.

Oni se sumnjiče da su u dužem vremenskom periodu prodavali kokain na teritoriji Beograda. Uhapšeni su 25. oktobra uveče neposredno nakon primopredaje kokaina. Nakon hapšenja osumnjičenih, policija je pretresla stanove i druge prostorije koje oni koriste i pronašla 30 komada pištoljske municije. 

Radulović radi kao obezbeđenje u beogradskim klubovima.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Pivnica ispred koje je ubijen Luka Radulović

Podsetimo, Radulović, kao vozač, i Stevan Dukić (22) i Miloš Tančev (22), kao saputnici u "bentliju", osumnjičeni su da su ugrozili bezbednost predsednika Srbije kada su 2. septembra 2017. presekli njegovu kolonu vozila na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Pivnica "Ispod mosta"

Radulović i dvojica njegovih kolega ubrzo su posle presecanja predsedničke kolone bili uhapšeni i određen im je pritvor. Nakon što su saslušani predviđeni svedoci, oni su pušteni iz pritvora 20 dana kasnije 22. septembra, a postupak protiv njih je nastavljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading