Misterija ubistva Jelene Marjanović: PRONAĐENI KRVAVI PEŠKIR I DNK 2 MUŠKARCA IZ BORČE

Autor: Republika

Hronika

11.04.2018

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriozni "opel", čekić, telefon, peškir natopljen krvlju... samo su neki od tragova za koje je policija sumnjala da imaju veze sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović.

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Nesrećna Jelena Marjanović

U istrazi ubistva pevačice, od 2. aprila 2016. godine, pa sve do hapšenja njenog supruga Zorana Marjanovića, 15. septembra 2017. godine, saslušano je više stotina ljudi - gotovo svi iz naselja Crvenka i nekoliko stotina meštana Borče. Pojedine kuće pretresene su, a iz njih uzeti su predmeti koji su se policiji učinili kao sumnjivi i za koje se u prvi mah mislilo da bi pomogli u rešavanju ubistva koje potresa čitavu Srbiju i region već dve godine. Tokom jednog od pretresa kuća, u domu Stanoja I. iz Borče, svega nekoliko dana od ubistva pevačice policija je, kako saznajemo, pronašla predmet za koji je mislila da će na ovo ubistvo staviti tačku - peškir natopljen krvlju.

- Pretresom kuće Stanoja I. pronađen je krvav peškir koji je odmah poslat na veštačenje. Stanoje je saslušan, a nakon što je Nacionalni kriminalističko-tehnički centar (NKTC) obavio analizu krvi sa njega i izolovao DNK tragove utvrđeno je da krv ne odgovara pevačicinoj - priča izvor "Blica".

Ronioci Žandarmerije pronašli su čekić za koji se sumnja da je korišćen prilikom ubistva pevačice

Prema njegovim rečima, sa peškira su izolovana dva DNK traga - jedan je odgovarao Stanoju I., vlasniku kuće kod kojeg je pronađen, a drugi izvesnom Saši M., koji je takođe iz Borče. Kako saznajemo, Saša M. nedavno je preminuo.

- Uprkos saslušanjima i analizama, ni dan-danas nije otkriveno čija je krv sa peškira i da li je povezana sa Marjanovićima, odnosno Zoranom Marjanovićem, za kojeg se sumnja da je ubio svoju ženu, odnosno da li je peškir povezan sa zločinom sa nasipa -priča izvor.

Ovaj peškir stavljen je zajedno sa čekićem, a koji je pronađen mesec dana od ubistva pevačice u Savi, na listu dokaza za koje se sumnja da imaju veze sa pevačicinim ubistvom, a koji iz različitih razloga nisu uspeli da se do kraja dovedu sa ovim zločinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading