SMRT SVUDA OKO JELENE: Suprugu doktorke sa kojom se Marjanovićka dopisivala pucali u potiljak!

Autor: Republika

Hronika

30.03.2018

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezir Šišić, taksista koji je ubijen 2005. godine, bio je muž Milane Šišić, doktorke iz Borče sa kojom se Jelena Marjanović dopisivala neposredno pred svoju smrt.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Nesrećna pevačica

Milana Šišić, doktorka iz Borče kojoj je prijateljica, pevačica Jelena Marjanović, poslala poslednji SMS nekoliko minuta pre nego što je ubijena na nasipu u Crvenki, supruga je taksiste Nezira Šišića (46), koji je brutalno likvidiran 2005. godine.

Za ubistvo taksiste osuđena je Olivera Krsmanić (33). Prvo je dobila najdužu kaznu, na 40 godina, a potom joj je Apelacioni sud smanjio na 15.

Jelena i Milana, podsetimo, razmenile su SMS poruke 2. aprila 2016. u 16.43, nekoliko minuta pre nego što je pevačica ubijena. Da bi pročitala poruku, a potom i odgovorila na nju, Jelena je zastala i ubica ju je tada sustigao na stazi kojom je trčala. Istražitelji ne isključuju mogućnost da je Zoran Marjanović krenuo za suprugom Jelenom čim se popela na nasip, kao i da je video kako drži telefon, pa je posumnjao da se dopisuje sa muškarcem i potom je u naletu besa ubio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading