KOSTA OTKRIO KADA JE PRVI PUT POMISLIO DA NAPRAVI ZLO: Očeve pištolje i pun ranac metaka uzeo je posle jednog jezivog događaja - previše je podudarnosti!

Autor: Ž.Š..

Hronika

17.02.2024

14:11

Kosta Kecmanović po prvi put progovorio o planovima za masakr koji je izvršio i otkrio kada je počeo da razmišlja o zločinu.

KOSTA OTKRIO KADA JE PRVI PUT POMISLIO DA NAPRAVI ZLO: Očeve pištolje i pun ranac metaka uzeo je posle jednog jezivog događaja - previše je podudarnosti!

Privatna arhiva, printscreen/Google Street View

Komentari (5)

Loading
Ivo

17.02.2024 14:47

Ova žena je zla zato je takvo zlo i rodila.

Odgovori 17 12
Quo vadis Domine

18.02.2024 22:13

@Ivo - Znate je lično ili je to Vaš dozivljaj nje na uštrb selektivno odabranih (dez)informacija? Zla ili ne zlo joj ne gine posle zla koje sin uradio. SVIMA! I NJOJ. Uveliko ispašta, nemojte da sumnjate. Vama trenutak, njoj večni pakao. I bez Vaše konstatacije, i bilo čije. Sve da je sud potpuno oslobodi zar mislite da ce joj biti bolje? Lakše možda, bolje nikada. NJENO dete ubica nečije dece. Da li mislite da ga sutra moze zagrliti a da se ne naježi kad se seti svih onih grobova... Ili sam ja luda il' su svi prolupali? Il' mi sva ta ludila nisu pojela dušu i srce pa gledam iz lične perspektive... I Kostina bila iskrivljena pa zato sudio i olako 'presudio'. Da je imao drugačiju projekciju ishod ne bi bio tragedija... Sad 'targetir'o' roditelje. Za razliku od vecine mozda nekom nisu najasniji njihovi postupci al' paklu te duše ne mogu da sudim. 'Oni' roditelji mogu SVE, bol im razum pomutio. SVE im oprošteno. Ne i posmatračima. Ako duše i razuma imaju...

Fox

19.02.2024 18:35

@Quo vadis Domine - Što je to roditeljima žrtava oprošteno?

Ceca

17.02.2024 17:18

Cela ta porodica je veliko zlo!

Odgovori 12 8
Branko

19.02.2024 10:32

Svaki razgovor sa ubicama je neprirodan. Oni nisu pricali, oni su ubijali. Razgovor sa njima je gubljenje energije, vremena i zdravog razuma, samo moze da predstavi situaciju da je on nevin, a zrtve krive za svoju smrt. Nije bitno zasto je to uradio, bitno je da je uradio - lecenje do kraja zivota, bez price.