Uzhvaćen Beograđanin sa 100 ampula HAŠIŠA!

Autor:

Hronika

22.03.2018

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski policijski i carinici uhapsili su na graničnom prelazu Dobrakovo prema Srbiji dvadesetdvogodišnjeg Beograđanina, kod kojeg su pronašli 100 ampula hašiša.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako prenosi blic.rs iz policije i carine su saopštili da je "droga u tečnom stanju pronađena u autobusu koji je saobraćao ka Srbiji kod lica čiji su inicijali N. M. i da je on nameravao da je krijumčari na teritoriju Srbije".

- Izvršena je preliminarna analiza pronađenih ampula kojom je utvrđeno da tečnost u njima sadrži visoku THC vrednost konoplje od koje se dobija hašiš odnosno ulje hašiša - navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni N.M. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, a ampule sa tečnim hašišem upućene su u forenzički centar Uprave policije radi veštačenja.

Iz policije i carina navode da je pre više od godinu dana na Graničnom prelazu Debeli brijeg prema Hrvatskoj zaplenjeno 18,5 kilograma hašiša u tečnom stanju.

Tada je uhapšen državljanin Albanije koje je imao nameru da hašiš prokrijumčari radi prodaje u zemljama EU.

Hašiš je opojna droga koja se dobija od smole konoplje. Za proizvodnju jednog kilograma hašiša potrebno je više od 280 kilograma marihuane. Ulje hašiša je po THC svojstvima najjači proizvod kanabisa i tri do četiri puta je jači od običnog hašiša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading