TAKVIH IMA JOŠ! Evo po čemu programera-ubicu PAMTE NA FAKULTETU

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

16.03.2018

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je upadljivo zatvoren na fakultetu, ali profesori su ga zapamtili. Bio je, bez sumnje, ćutljiv i asocijalan.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Profesori sa fakulteta nemaju lošu reč o Nebojši

Ovako na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu pričaju profesori i kolege o Nebojši Stojilkoviću, programeru koji je u ponedeljak počinio masakr u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije" kada je ubio svog šefa Branka Kanjevca, teško ranio kolegu Marka Filipovića,  potom zapalio stan, pa sebi pucao u glavu, nakon čega je preminuo.

Nebojša Stpojilković diplomirao je računarstvo na Eletrotehničkom fakultetu u Beogradu. "Blic" je razgovarao sa Nebojšinim profesorima i kolegama i premda niko od njih nije želeo da govori pod svojim imenom i prezimenom, a o užasnim okolnostima masakra u Ruzveltovoj ulici nisu hteli da diskutuju, ipak su otkrili skicu psihološkog profila ubice.

- Kroz fakultet po generaciji prođe i po 300 studenata na ovom smeru, na Katedri za računarsku tehniku i informatiku. Iako je bio upadljivo zatvoren profesori su ga zapamtili - kažu profesori sa ETF-a.

Oni koji su mu predavali kažu da je bez sumnje bio ćutljiv i asocijalan.

- Ali nikada nije iskazao neko nasilno ponašanje. Ljudi sa problemima poput njegovih bez sumnje žive među nama, samo je pitanje kako će se problem manifestovati - kažu oni.

U Vranju, odakle je Nebojša rodom, o njemu, takođe imaju samo reči hvale. Komšije kažu da programer nikada nije pao ispit, da je bio genije, ali da je bio miran i nije se družio gotovo ni sa kim sem sa svojom sestrom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading