MARJANOVIĆI OTIMAJU STAN JELENINOG MRTVOG OCA?

Autor:

Hronika

08.03.2018

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno se pronela vest da porodica Marjanović na sve načine pokušava da preuzme kuću Zorice Krsmanović, pokojne majke ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), ali izgleda da se nisu tu zaustavili. Marjanovići su, navodno, bacili oko i na stan njenog pokojnog oca u centru Beograda, koji je po mnogima mogao biti i motiv za ubistvo pevačice!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marjanovići pod lupom policije

Nasledstvo

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o nekretnini koja se vodi na Jeleninog pokojnog oca Dušana, a ne isključuje se ni mogućnost da je pevačica "Granda" likvidirana upravo zbog nasledstva jer su Marjanovići u to vreme bili u teškoj materijalnoj situaciji.

- Neretko se dešava da je imovina motiv zločina, što se ne isključuje ni u ovom slučaju. Prema nekim informacijama, Zoran Marjanović, optužen za Jelenino ubistvo, i članovi njegove porodice živeli su teško, i to samo od jedne penzije. Pevačica je navodno htela da se odrekne te nekretnine, čija je vrednost verovatno pozamašna i Marjanovići su vršili pritisak na nju da to ne učini, a Zoran i Jelena su se zbog toga opasno posvađali. Šta je tu istina i da li bi novac mogao da bude okidač za zločin, to zasad nije utvrđeno - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Savić: U vezi s imovinom porodice Krsmanović vodio se imovinski postupak, koji je obustavljen

 

Kako dodaje, interesantno je da se posle Jelenine smrti finansijska situacija Marjanovića bitno promenila, pa sad žive na visokoj nozi.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam

- Zoran je kupio miksetu od 10.000 evra, a nijedan novi hit nije napravio. Često menjaju automobile, a optuženog brani i ceo advokatski tim, pa se postavlja pitanje ko to sve finansira - priča naš sagovornik.

Kako saznajemo, doskora se u vezi s imovinom porodice Krsmanović vodio imovinski postupak, koji je obustavljen, što nam je potvrdio i advokat Predrag Savić, pravni zastupnik Krsmanovića.

- Vodio se ostavinski postupak, a mi pretpostavljamo da je reč o stanu. Tražili smo da nas sud obavesti i dostavi nam makar rešenje o tome da je postupak obustavljen. Imamo pravni interes u ime Milodara Krsmanovića, Jeleninog dede, koji je potpisao punomoćje - kaže Savić.

Hronologija zločina

2. APRIL 2016. Zoran prijavio Jelenin nestanak
3. APRIL 2016. telo pronađeno u kanalu u Borči
15. SEPTEMBAR 2017. uhapšen Marjanović
9. FEBRUAR 2018. podignuta optužnica protiv Zorana

Pravosnažno rešenje

On dodaje da je rešenje pravosnažno, ali da se ne zna zbog čega je postupak obustavljen.

- Vrlo je čudno što tri meseca ništa neće da daju iz tog predmeta. Ako je posle Zoričine smrti mala Jana naslednik, trebalo je Centar za socijalni rad da se uključi i da se nastavi postupak. Ne znamo ko se tu legitimisao kao naslednik. Iako imamo punomoćje i imamo pravni interes, to očigledno nije dovoljno u ovoj državi - priča Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading