RAZREDNA KOSTE KECMANOVIĆA SE OGLASILA PO PRVI PUT: Ovo je dan koji proklinje - NJIHOVE SLIKE je progone!

Autor:

Hronika

27.10.2023

14:37

Razredna mladog monstruma i dalje je u lošem psihičkom stanju i posle šest meseci od zločina, a duboko urezani u sećanje najpotresniji prizori je muče danonoćno.

RAZREDNA KOSTE KECMANOVIĆA SE OGLASILA PO PRVI PUT: Ovo je dan koji proklinje - NJIHOVE SLIKE je progone!

Foto: Nikola Mutić, Privatna arhiva, printscreen/https://os-ribnikar.edu.rs/zaposleni

Komentari (5)

Loading
Tanja

27.10.2023 15:12

Dusa boli,za decom,cika Draganom,jer je najmladji masovni ubica na svetu bio ljubomoran,narcisoidan, sebican. Roditelji najmladjeg masovnog ubice na svetu se isto tako ponasaju bez osecanja za bol za decom.Oni renoviraju stan, majka najmladjeg masovnog ubice na svetu sa cerkom krenula na more a ni 40 dana nije proslo od kad je njen sin najmladji masovni ubica na svetu ubio nam decu.Ni na Sudu da se pojavi....

Antea

27.10.2023 15:32

Verovatno je i razredna u soku i griznji, kako to da jedno fino, kulturno, uspesno, mirno, inteligentno, dobro dete, uradi takav uzasan zlocin!! Jer ona je svesna da je Kosta bio takav, a sad da li je bilo necega, a nije se na vreme reagiralo, jest ce ju do groba!! Kosta je ucinio strasni zlo i treba da odgovara, a isto tako cela skola koja se naziva oglednom i elitnom treba da se zapita gde su pogresili!!?? Da li je razredna ista ucinila ili poduzela, sa velikim natpisom kosta kecmane pederu! Koji je stajao pre masakra mesecima, a morala je videti jer je natpis pr3s skolom i gazi se oreko njega, da li je itki od profesora ili djeca ili roditelja, reagovao, da se to skloni, prefarba, obrise!!?? Nije, jel da je ne bi ga bilo!! Pa ni brizna druharski raspolozena razredna!! Osuđujrm kostin cin, al isto tako i sve one koju sutili i zmirili na sve sto je bio okidac tog zla!!

Tanja

28.10.2023 09:43

@Antea - Antena, da vam kažem, oružje je od kuće doneo u školu roditelji ga učili da barata oružjem obučen da ubija na pokretnim merama najmlađi masovni ubica na svetu od roditelja. Sestra najmlađeg masovnog ubice na svetu nosila u školskom rancu nož u školu!

Antea

28.10.2023 11:55

@Tanja - @Tanja,da li ste razumeli moj komentar???!!!! Sve to stoji sto ste vi napisali, ali recite nesta na ovo sto sam ja iznela???! Da li str Vi iz Bg, aki jeste da li ste prolazili kraj Ribnikara i videli natpis koji je bio upucen jednom detetu!!????! Neka Kosta bude zatvoren do kraja svog zivota, ali ja Vas pitam za uzrok i okidax tog nesretnog zlodela koji je uradio??! Nemojte uvek jedno te isto pisat, to znamo!

Milka5

29.10.2023 08:30

@Antea - Ako je to tacno, sto se o tome ne pise. Svi smo spremni Kecmanovice na lomacu, nek gore, nisu my rekli sine ne ubijaj decu, nisu ga voleli bez zahteva, bio je drygacije spartanski vaspitavano dete od roditelja koji znaju sta je znanje, kako oni nisu videli kako skola nije videla kako cuvara nije video kako prolaznik kako, kako... Gurajuci roditelje u provaliju I kojoj vec jesi, cuvamo sebe. AL sve ce doci na naplatu.