HOROR U PROKUPLJU: Zatvorenik progutao žilet, ne da lekarima da ga izvade!

Autor: telegraf.rs

Hronika

23.02.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritvorenik prokupačkog Okružnog zatvora D.I. (31) progutao je žilet i hitno je prevezen u Opštu bolnicu "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju. Trenutno se pomno prati njegovo stanje, jer je odbio lečenje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Zatvorenik progutao žilet u Prokuplju/Foto: Ilustracija

Reč je o osobi koja ima podeblji dosije i, po svemu sudeći, lažni identitet. On je uhapšen zbog teših krađa kao Albanac iz Kosovske Mitrovice. Počinio je više krađa u selima opštine Kuršumlija. Kasnije je utvrđeno da su mu to lažna dokumenta i da je iz Vlasotinca.

Iako je od njegovog hapšenja prošlo tri nedelje, istražnim organima još nije stigla zvanična potvrda iz prokupačke policije o njegovom identitetu.

Kako je pritvorenik odbio lečenje u bolnici, a na snimcima koji su mu urađeni vidi se da ima strano telo u organizmu, trenutno se pomno prati njegovo stanje.

- Žilet je najverovatnije umotao u nešto kako bi ga lakše progutao. Čekamo da vidimo šta će se dalje desiti, jer on nije za saradnju - kaže izvor blizak istrazi.

Ovo nije prvi put da pritvorenici na ovaj način skreću pažnju na sebe. To obično čine oni koji su osuđeni za teža krivična dela, verovatno da bi imali veće šanse za bekstvo, jer moraju u bolnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading