TERZIĆEV SIN PREGAZIO POLICAJCA!

Autor:

Hronika

23.02.2018

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari se bore za život penzionisanog policajca Ševćeta Mašovića, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 14. februara oko 21 sat na Bulevaru Zorana Đinđića u Novom Beogradu. Na Mašovića, bivšeg zamenika načelnika odeljenja za maloletnike beogradske policije, dok je pretrčavao ulicu naleteo je automobil koji je vozio Nikša Terzić, sin Zvezdana Terzića.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Kakav otac, takav sin

Operacija

- Nesreća se dogodila u večernjim časovima, kada je smanjena vidljivost. Pešak je pretrčavao izuzetno prometnu saobraćajnicu, a lekarski nalazi pokazuju da je bio pod uticajem alkohola. Vozač automobila je posle nesreće stao i sačekao dolazak policije, a pešak je hitno prebačen u bolnicu, operisan je i nalazi se na odeljenju za intenzivnu negu - rekao je za Srpski telegraf izvor iz policije.

Kako saznajemo, iz policije je u Treće osnovno tužilaštvo stigao dopis sa izveštajem o ovoj nesreći, pokrenut je istražni postupak, ali još nije podneta nikakva krivična prijava.

Izvor: Nikša sačekao policiju na licu mesta, postoji mogućnost da prođe bez ikakve prijave

- Nema izveštaja da je osoba koja je vozila automobil pila alkohol ili da je bilo prekoračenja brzine, tako da je moguće da protiv nje neće ni biti pokrenut postupak - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Nikšin otac, Zvezdan Terzić, bivši je predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Bio je optužen za malverzacije oko prodaje igrača dok je bio direktor OFK Beograd. On se dve i po godine nalazio u bekstvu, a predao se policiji u novembru 2010. godine.

Predaja

Zvezdan Terzić je u februaru 2008. osumnjičen za zloupotrebe u transferima igrača. U momentu kada je protiv njega podneta krivična prijava, Terzić nije bio u Srbiji, već u SAD na usavršavanju. Terzić je posle toga navodno boravio u Crnoj Gori, da bi se potom sam predao policiji. Posle kratkog boravka u Okružnom zatvoru, pušten je da se brani sa slobode. Taj sudski postupak je još u toku.

Februar malerozan za Terziće
FEBRUAR 2008.  Zvezdan Terzić osumnjičen za malverzacije oko prodaje igrača
FEBRUAR 2017. Kostadin Terzić sudario se sa taksistom, povređene dve osobe
FEBRUAR 2018.  Nikša Terzić automobilom pregazio penzionisanog policajca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading