UHAPŠENI NOVOSADSKI DILERI: Pronađena velika količina TEŠKE DROGE!

Autor: Tanjug

Hronika

23.02.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Novom Sadu uhapsila je dvojicu muškaraca zbog sumnje da su nelegalno trgovali narkoticima, a kod obijice je pronađena većina količina nedozvoljenih supstanci.

RepublikaFoto: pixabay.com
Puni teških droga

U saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu navodi se da je uhapšen O. K. (33) za kojim je bila raspisana sudska poternica, a koji se tereti se i za nelegalnu trgovinu narkoticima.

U njegovom stanu pronađena je marihuana, kao i amfetamin, digitalna vaga i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge.

Osumnjičeni je sproveden u Okružni zatvor, a protiv njega će biti podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Takođe zbog sumnje da je nelegalno trgovao narkoticima uhapšen je i 40.godišnji D.J. u Novom Sadu, a pretresom njegovog stana, policija je pronašla 369 tableta sa liste opojnih droga i novac za koji sumnja da je stečen prodajom droge.

U saopštenju se navodi da se sumnja da je on, prethodnog dana, prodao dve tablete jednom Novosađaninu protiv kojeg će biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

D. J. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading