TOG DANA SRCE JE SVIMA NAPUKLO: Žena Olivera Ivanovića emotivnom slikom otvorila rane!

Autor:

Hronika

16.02.2018

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesec dana od ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija pravda" Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici navršava se danas, a njegova supruga Milena je emotivnim postom na društvenim mrežama ukazala da će on u srcima svojih najmilijih uvek biti živ.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Mesec dana od ubistva Ivanovića

Naime, Milena je na Tviteru jutros objavila crno-belu fotografiju svog pokojnog supruga i napisala smao kratko "Mesec dana..."

Nedavno je takođe na Tviteru objavila sliku na kojoj su u Oliverovom imenu plavom bojom istaknuta slova koja obrazuju reć "live", na engleskom "živeti".

Ivanović je ubijen iz pištolja sa šest metaka u leđa 16. januara u Kosovskoj Mitrovici isped sedišta GI SDP čiji je bio lider. Beograd je odmah zatražio da se nadležni organi Srbije uključe u istragu ali i da dobju fotokopije dokumentacije istrage, što nije naišlo na prihvatanje Prištine. Ubice i nalogodavci još nisu otkriveni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading