Horor u Kruševcu: DVE ISKASAPLJENE ŽENE U JEDNOM DANU!

Autor: informer.rs

Hronika

15.02.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojici osumnjičenih za ubistvo dve žene u Kruševcu određen je pritvor. Oni su na saslušanju delimično priznali zločine koji su počinilli, pravdajući se da su bili "isprovocirani", pa su pod "naletom besa" na identičan način potegli kuhinjske noževe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dva teška ubistva u Kruševcu počinjena su u razmaku od samo nekoliko sati nad dve nezaštićene žene, i to oba, gotovo na identičan način, kuhinjskim noževima.

Prvi zločin koji je u utorak potresao Kruševac počinio je Stojan Mijajlović (60) iz Sušice kod Kruševca, a zločin je izvršen u iznajmljenoj prizemnoj kući u Ulici Antona Podrušića 91.

 - U prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu  S.M. iz Sušice je danas saslušan. Sudija za porethodni postupak Višeg suda u Kruševcu odredilo mu je pritvor, a Više javno tužilaštvo donelo je naredbu o pokretranju istrage-potvrdio nam je javni tužilac dr Bratilosav Petrović.    

Kako Informer saznaje, Stojan, radnik Telekomunikacije Blace tebalo je u utorak da se posle bolovanja zbog povređene noge, javi na posao. Ali, prethodne je večeri između njega i vanbračne partnerke Gordane Ž. (60) iz Velikog Šiljegovca,  sa kojom je više godina u vezi, izbila svađa, a on je u naletu besa dohvatio kuhinjski nož i to pred svojim unukom koga su svojatali i čuvali, zadao Gordani više uboda u predelu vrata.  

Nesrećna žena je par sati posle stravičnog zločina preminula na Odeljenju intenzivne nege u kruševačkoj Opštoj bolnici.

Podsećamo, Stojanovog sina Ivana je krajem prošlog jula u rodnoj Sušici lovačkom puškom usmrtio komšija, samo zato što je bio u ljubavnoj vezi sa njegovom unukom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sin nožem ubio majku u Pepeljvcu

Drugi zločin, koji je još više šokirao Kruševac desio se u naselju Pepeljevac. Osumnjičeni  Bojan Jakovljević (37) iz Pepeljevca  je s nožem u ruci jurio majku Borku (56) po dvorištu kuće i ona je probala da se otrgne, ali nije uspela, jer su vrata kapije bila zaključana. 

Bežala je ona, otimala se po dvorištu i vikala, ali uzalud.  Sin Bojan ju je, kako pričaju komšije, uhvatio za kosu, oborio na pločnik dvorišta, stavio joj nogu na grudi i zaklao. 

On je, kako smo saznali, zločin počinio samo što se vratio sa psihijatrijskog posmatranja, a pre toga bio je i u policiji zbog prijave nasilja. 

Bojan je posle izvršenog zločina nad svojom majkom Borkom (56) izašao iz dvorišta i krenuo ulicom do glavnog puta, pa se vratio nazad u kuću, gde ga je zatekla i policija. 

Za sve vreme strave i užasa iz dvorišta ove kuće je odjekivao stravičan lavež uznemirenog psa, zbog kojeg, kao i zbog zaključane kapije prisitigle komšije nisu uspele da priteknu u pomoć nesrećnoj ženi.

Više javno tužilaštvo potvrdilo nam je da je B.S. iz Lukavca danas saslušan. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu odredilo mu je pritvor, a Više javno tužilaštvo donelo je naredbu za sprovodjenje istrage.

Dvojici osumnjičenih za teška ubistva preti višegodišnja robija, a dve žene su sahranjene, jedna u Velikom Šiljegovcu, a druga u Pepeljevcu.

                                                                                                              

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading