IZREŠETAO LJUBAVNICU, PRESKOČIO NJENO TELO I POBEGAO: Detalji horora na Novom Beogradu

Autor: Informer, Republika

Hronika

12.02.2018

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati beogradski advokat D. K. (68) uhapšen je juče zbog sumnje da je u subotu oko ponoći na Novom Beogradu ubio svoju partnerku Vladanku Vučeljić (54). Osumnjičeni se pre zločina raspravljao sa Vladankom ispred zgrade u Ulici Pariske komune, a kada je ušla u svoj ulaz, D. K. joj je pucao u grudi i ruku.

RepublikaFoto: Youtube.com/Sitel Televizija

Prema nezvaničnim saznanjima, D.K. je dovezao žrtvu do ulaza u zgradu u kojoj stanuje. Oni su se još u kolima posvađali jer je on mislio da ga ona vara, a prepirku su nastavili i po izlasku iz automobila.

- Raspravljali su se toliko glasno da su čak i pojedine komšije čule njihovu svađu. U jednom trenutku osumnjičeni se vratio do kola, a nesrećna žena krenula je ka ulazu u zgradu.

- Kada je stavila ključ u bravu i otvorila vrata, D.K. joj je prišao iza leđa i ugurao je u ulaz. Već u sledećem trenutku izvadio je pištolj i hladnokrvno u nju ispalio tri hica koja su je pogodila u ruku i grudi - kaže izvor "Informera".

Nesrećna žena pala je na pod, a D.K. je preskočio njeno telo, izašao na suprotan ulaz, seo u svoj automobil i pobegao.

Policija u prvom trenutku nije imala nikakvu informaciju o ubici, ali je od komšija saznala da je Vladanka imala partnera i da se sa njim svađala te noći ispred zgrade.

- Za samo nekoliko sati osumnjičeni je uhapšen. U policiji nije hteo da prizna zločin, branio se ćutanjem, a i odbio je poligrafsko ispitivanje. Samo je zatražio advokata, što po zakonu ima pravo. Pištolj kojim je počinjen zločin još nije pronađen, ali policija aktivno radi na ovom slučaju - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading