TETKA ZATRAŽILA STARATELJSTVO NAD JANOM!

Autor: alo.rs

Hronika

07.02.2018

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubica Manojlović iz Kruševca, tetka zverski ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), zvanično je zatražila starateljstvo nad malom Janom (7), ćerkom ubijene sestričine.

Foto: Privatna arhiva
Jelena Marjanović sa Janom

Jelenina najmlađa tetka po majci potvrdila je ova saznanja i istakla da je spremna da vodi računa o maloj Jani, za koju je veoma vezana, piše Alo!.

- Hoću da vodim brigu o Jani, a o tome će da odluči Centar za socijalni rad. Koliko znam, zahtev su podneli i Jelenin stric Branislav Krsmanović, kao i Jelenina strina Gorica - otkrila je Ljubica, koja nakon smrti Jelenine majke Zorice (53) vodi brigu o njenoj kući u Borči.

Ljubica nerado priča o porodici Marjanović, ali ističe da je Jelenina familija malu Janu viđala i da se sa njom čula sve do 15. septembra prošle godine, kada je Zoran uhapšen.

- Dok je on bio na slobodi, uvek nam je omogućavao da je vidimo i čujemo se sa njom telefonom. Sa njim nikakav problem nismo imali. Sada se preko prijatelja i drugih rođaka raspitujemo o njoj jer sa Zoranovim roditeljima i bratom nemamo nikakav kontakt. Nemam ni njihov broj telefona - navodi Ljubica, najmlađa Jelenina tetka po majčinoj liniji, sa kojom je ubijena pevačica bila veoma bliska.

Jelenina tetka izbegava da odgovori na pitanje da li se čuje sa malom Janom i šta joj prijatelji pričaju o njoj.

- Ne bih tome. Čekali smo više od godinu i po dana da vidimo ko je ubio Jecu, pa ćemo sačekati i podizanje optužnice. Do tad naša noga u kuću Marjanovića kročiti neće! - kategorična je Ljubica.

Osim zategnutih odnosa sa ostatkom porodice Marjanović, još jedan razlog je sprečio Ljubicu da dođe u Beograd i Jani čestita rođendan.

- Imala sam virus, ali uskoro ću doći u Beograd. Mnogo nam je teško bez Jelene, sestre Zorice i naše majke, bez kojih smo ostali u roku do šest meseci - poručila je Ljubica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading