SRBI NA KOSOVU U STRAHU: Pljačkaši za par sati opustošili radnje, kafanu i kuće!

Autor: Tanjug

Hronika

04.02.2018

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Osojanu su u ranim jutarnjim satima opljačkane prodavnice, kafana i nekoliko domaćinstava, a meštani kažu da su često izloženi pljačkanju.

RepublikaFoto: Tanjug
Policija traga za pljačkašima u Osojanu

U Osojanu živi oko 500 stanovnika, a u selu nema ulične rasvete što lopovima ide u korist, prenosi RTK na srpskom jeziku. 

Savetnik u Ministarstvu za zajednice i povratak Dragan Repanović ističe da je u nekim povratničkim selima planirano postavljanje video nadzora kako bi se pomoglo u rešavanju ovih slučajeva.

- Obijene su tri kafane i prodavnice, ukradena su i jedna kola. Iz tih prodavnica ukradeno je sve što je bilo vredno, od televizora, rakije, ukraden je i jedan kazan za rakiju. I pored toga što apelujemo na Kosovsku policiju, Euleks i Kfor, pored tih njihovih čestih patrola sve ovo se opet dešava. Jedini problem je što još niko nije uhvaćen - poručio je Repanović.

Jedna od porodica koja je opljačkana kaže da su lopovi odneli sve što su mogli.

- Ne mogu da razumem koja je naša bezbednost i naš život. Ja od te kafane živim, ne radimo nigde ni ja ni suprug, to je sve što imamo ovde. Došlo je vreme da moram da bežim i da odem odavde - rekla je Stanomirka Repanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading