ZORANOV ROĐAK KLJUČNI SVEDOK UBISTVA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključni svedok koji ruši alibi Zorana Marjanovića (39), koji se tereti za ubistvo supruge i pevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović (33), jeste bliski rođak porodice Marjanović!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović sa ocem i bratom

Nestanak pevačice

Kako Srpski telegraf saznaje, razlog zbog kojeg je Zoranu u petak ekspresno određen pritvor, samo dan nakon što je to rešenje bilo ukinuto, mogao bi biti upravo jedan od članova porodice koji je otkrio izvesne detalje u vezi s ovim slučajem, a koji će baciti potpuno novo svetlo na ubistvo pevačice u Borči aprila 2016. godine.

- Ovaj svedok je odlučio da otkrije sve što zna u vezi sa ubistvom, a jedna od ključnih stvari koju je otkrio jeste Zoranova lokacija u trenutku ubistva i vreme navodnog nestanka pevačice. Iskaz ovog svedoka se potpuno razlikuje i kosi sa svim onim što Marjanović od početka tvrdi - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako dodaje, pravi šok će biti za Zorana kada sazna ko je ovaj misteriozni svedok.

500 ljudi saslušano tokom istrage

- U pitanju je osoba koja je izuzetno bliska Marjanovićima, neko za koga Zoran nikada ne bi rekao da će mu zabiti nož u leđa! Ipak, ovaj tajanstveni svedok nije više mogao da ćuti, pa je odlučio da sve što zna ispriča nadležnima. Između ostalog i to da je Zorana 2. aprila video na potpuno drugom kraju nasipa od onog što tvrdi - kaže naš sagovornik.

Ova saznanja uklapaju se i sa objavom Nenada Šipke, direktora Centra za forenzička istraživanja (CFI) iz Novog Sada, na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Imamo izjavu svedoka iz okruženja Jelene i Zorana koja ih oboje više nego dobro poznaje da je videla Zorana i Janu kod rampe na smetlištu u periodu oko 14.30-15 sati, a bez Jelene - napisao je juče Šipka na Fejsbuku, aludirajući na to da je Zoran u više navrata izjavljivao da je Jelena sa njima bila do pola četiri.

Novi dokazi

Podsetimo, u četvrtak je javnost u Srbiji zatekla informacija o ukidanju rešenja kojim je Marjanoviću 8. decembra produžen pritvor za još tri meseca i vraćanju predmeta na ponovno odlučivanje zbog nedostatka dokaza. Ipak, Apelacioni sud je u petak ponovo razmatrao rešenje i doneo konačnu odluku, kojom Zoran ostaje u Okružnom zatvoru u Beogradu, navodeći ovog puta da su u međuvremenu prikupljeni novi dokazi.

 

 

 

 

 

Šipka: Svedok koji ih više nego dobro poznaje video je Zorana i Janu kod rampe između 14.30 i 15 sati, ali bez Jelene

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading